Hoe kun je op een gezonde manier afvallen? Verantwoord afvallen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan en steeds lastiger te realiseren in ons actieve leven en drukke bestaan.

Hiervoor hebben we Fit Green Meal Diet ontwikkeld. Fit Green Meal Diet is een volwaardige maaltijdvervanger die je ondersteunt bij het beheersen van je gewicht en je helpt om op verantwoorde manier gewicht kwijt te raken.

Wat is Fit Green Meal Diet?

Fit Green Meal Diet is een plantaardige uitgebalanceerde dieetmaaltijd met alle voedingstoffen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen.

Fit Green Meal Diet is laag in calorieën, rijk aan eiwitten en vezels en bevat alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Ideaal als ontbijt, lunch, avondeten of verantwoord tussendoortje.

Waarom is Fit Meal Diet geschikt om af te vallen?

Wanneer je op een gezonde en verantwoorde manier wilt afvallen zijn er een aantal belangrijke factoren waar je op moet letten en waar je rekening mee wilt houden.

Hieronder zetten we deze punten voor je op een rij en geven we 5 redenen waarom Fit Green Meal Diet zeer geschikt is om je te helpen tijdens het afvallen.

1. Eet niet teveel

Het allerbelangrijkste om rekening mee te houden als je wilt afvallen is om een goed beeld te krijgen van je dagelijkse voeding en te zorgen voor een negatieve energiebalans. Dit betekent simpelweg dat je dagelijks minder energie (calorieën) binnen krijgt dan je lichaam nodig heeft.

Als je hier rekening mee houdt en je weet zeker dat je niet te veel binnen krijgt, dan zal je lichaam vet gaan verbranden waardoor je zult afvallen.

Fit Green Meal Diet heeft een ideale verhouding van macronutriënten en bevat slechts 250 kcal per maaltijd. Zo weet je eenvoudig hoeveel je eet en heb je meer controle over je dagelijkse voeding waardoor het een stuk makkelijker wordt om af te vallen en gewicht kwijt te raken.

2. Eet voldoende eiwitten

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies. Wanneer je gaat afvallen is het belangrijk om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen.

Dit helpt bij het in stand houden van je spiermassa en voorkomt dat je lichaam je spieren gaat afbreken om aan energie te komen. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Het eten van voldoende eiwitten tijdens een maaltijd geeft bovendien een goed verzadigd gevoel.

Een complete maaltijd van 2 schepjes Fit Green Meal Diet (of één portie verpakking) bevat ongeveer 30 gram plantaardige eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je dagelijks voldoende eiwitten binnen krijgt en dat je minder snel honger krijgt terwijl je afslankt.

3. Eet voldoende vezels

Vezels zijn zeer belangrijke stoffen voor een gezonde spijsvertering en een goede gezondheid. Ook dragen ze bij aan een verzadigd gevoel waardoor je een langere tijd vol zit na een maaltijd.

Tijdens het afvallen wil je er daarom voor zorgen dat je dagelijkse maaltijden ook voldoende vezels bevatten.

Fit Green Meal Diet bevat 5 gram vezels per maaltijd. Dit maakt afvallen niet alleen gemakkelijker, maar je zult het ook veel langer volhouden.

Een gezond dieet zou uit een ruime hoeveelheid vezels moeten bestaan. Het algemene advies is om minimaal 14 gram vezels per 1000 kcal per dag te eten, maar mag in de praktijk wel een stuk hoger liggen. Een goede richtlijn om te hanteren is dan ook om dagelijks zo’n 30 tot 40 gram vezels binnen te krijgen. Fit Green Meal Diet helpt je dus bij het behalen van deze dagelijkse richtlijn.

4. Eet volwaardige voeding

Omdat je lichaam tijdens het afvallen minder binnen krijgt dan het eigenlijk nodig heeft, wil je zorgen voor de juiste voedingsstoffen en er zeker van zijn dat je geen tekorten creëert.

Zeker wanneer je wilt afvallen is het dus belangrijk dat je gevarieerd blijft eten om ervoor te zorgen dat je lichaam ook daadwerkelijk alle nodige voedingsstoffen en micronutriënten binnen krijgt.

Volwaardige producten, zoals groente, fruit, peulvruchten, volle granen, noten en zaden bevatten over het algemeen minder calorieën, meer eiwitten, goede vetten, veel vitamines, mineralen en andere gezonde voedingsstoffen.

Heb je even geen tijd voor een volwaardige maaltijd? Met Fit Green Meal Diet is dit geen probleem!

Fit Green Meal Diet is een gezonde maaltijdvervanger die bestaat uit volwaardige ingrediënten en bevat per maaltijd 30% van de dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitaminen en mineralen. Zo blijf je toch verantwoord voor je lichaam zorgen, ook als je minder tijd of geen zin hebt.

5. Eet geen suikerrijke producten

Veel van onze hedendaagse voedingsmiddelen bevatten te weinig vezels en te veel suikers en/of vetten en andere toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan: vruchtensappen, bewerkte vleeswaren, verschillende ontbijtgranen, ontbijtkoek en andere calorierijke tussendoortjes.

Deze producten zorgen ervoor dat je er gemakkelijk te veel van eet en al snel weer honger hebt of trek krijgt in iets, waardoor het erg lastig wordt om af te vallen.

Met Fit Green Meal Diet heb je altijd een verantwoorde maaltijd of voedzaam tussendoortje bij de hand. Meal Diet bevat verder geen overbodige toevoegingen of kunstmatige zoet- en smaakstoffen.

Conclusie

Afvallen is voor veel mensen vaak lastig en moeilijk vol te houden. Daarom hebben we speciaal Fit Green Meal Diet ontwikkeld.

Fit Green Meal Diet is een volwaardige maaltijdvervanger die je ondersteunt bij het beheersen van je gewicht en maakt het eenvoudiger om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Met Fit Green Meal Diet krijg je alles binnen wat je lichaam nodig heeft. Ideaal voor wanneer je geen tijd of zin hebt om een verantwoorde maaltijd voor te bereiden.

Gratis Orangefit voedingsschema

Met Fit Green Meal Diet weet je dat je een volwaardig en verantwoord product in huis haalt. Maar wat moet je naast Fit Green Meal Diet nog meer eten om verantwoord af te vallen?

Die vraag krijgen we vaak en daarom zetten we graag een grote stap extra voor je met een persoonlijk voedingsschema. Want om op een gezonde manier wat kilo’s kwijt te raken is het belangrijk dat je de juiste voeding in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt.

Daarom ontvang je een uitgebreid voedingsschema dat volledig aansluit op jouw lichaam wanneer je 2 of meer zakken Fit Green Meal Diet bestelt.

Met je eigen Orangefit voedingsschema weet je exact wat je moet eten om af te vallen. Het schema bestaat uit lekkere en gezonde recepten, maar wordt zo opgebouwd dat je alle maaltijden of tussendoortjes eenvoudig kunt vervangen met je Fit Green Meal Diet.

Zo weet je zeker dat je het gewenste resultaat haalt en weet je meteen hoe je Fit Green Meal Diet optimaal in jouw dagelijks leven kunt toepassen.