Trustpilot 9,6
Gratis verzending
Niet goed, geld terug
Thuiswinkel Waarborg
  9.6 / 10
  1134 reviews
  1. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Leuk en persoonlijk

  2. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Persoonlijk en servicegericht. Laatst gekocht als verjaardagscadeau, waarop een medewerker er 'gefeliciteerd' op had gezet. Leuk toch? Waar vind je het nog, zulke persoonlijke service!

  3. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Ik doe het al een hele tijd elke ochtend in mijn havermout. In het begin vond ik het niet zo lekker maar alsnog een van de betere vanille proteinepoeders. Ik heb de indruk de smaak verbetert is, ben dus nog meer fan. Daarnaast vind ik het fijn dat mijn naam altijd op mijn proteine staat. Een kleine attentie die veel plezier doet!

  4. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Heerlijk!!!

  5. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Smaakt super lekker. Niet poederachtig. Perfect om te verwerken in smoothies, baksels, soja kwark of gewoon als shake. Top!

  6. 8 / 10 door (Geverifieerd)

   Zeer lekkere shake die aangenaam wegdrinkt en zelfs het lekkerste is in gebruik met water. Ik heb de chocolade smaak, een absolute aanrader. Kwaliteit van de ingrediënten beoordelen is en blijft moeilijk in een thuissituatie. We zijn tenslotte geen labo.
   Eenvoudig bestellen, snelle levering. Ik heb gebruik gemaakt van hun contactformulier op de website en kreeg zeer vlug antwoord. Ik vroeg hen of ik een gratis shaker kon krijgen. Dit was helaas enkel mogelijk als je een grotere en duurdere aankoop deed. Beetje jammer want met de bijpassende shaker erbij is het toch net leuker buiten komen en tenslotte maak je op die manier ook reclame voor hen.
   Ik blijf Orangefit aankopen, want ik ben fan van hun product!

  7. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Ik gebruik de colageen en eiwitpoeder. Echt fantastische producten met hoge kwaliteit. Ik twijfel wel over het zoutgehalte die vrij hoog is in de eiwitpoeder, namelijk 1,1 gram per scoop proteïne.

  8. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Omdat ik het liefst helemaal vegan eet, en al enige tijd op zoek was naar een aanvulling voor mijn voeding, kwam ik Orangefit tegen. Soja kan ik zelf niet goed verdragen, maar de eiwitten die hierin verwerkt zitten bevallen prima. Mijn energieniveau is zo weer op peil, echt super. Ik kan het iedereen aanraden.

  9. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Top bedrijf! Als veganist kan ik niet zonder de producten.

  10. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Super eerlijk, lekker en goed product. En bovenal super snel geleverd!