Trustpilot 9,6
Gratis verzending
Niet goed, geld terug
Thuiswinkel Waarborg
  9.6 / 10
  381 reviews
  1. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Nu een aantal maanden overgestapt en dat was de beste keuze! Het is misschien even wennen in het begin, maar met de tips voor gerechten/verschillende types shakes, is dat zeker snel over. Orangefit heeft een goed assortiment en zorgt binnen mijn levensstijl voor een goede balans. Een aanrader dus!

  2. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Ondanks deze plotselinge situatie weten zij snel te handelen en te bezorgen. Goede shakes. Ik zal vaker bestellen , ben overtuigd

  3. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Ik had de cookie caramel zeezout besteld. Deze was zacht en vond het weinig smaak hebben. Nadien heb ik een vanille chocolade cookie en sinaasappel toegestuurd gekregen. De vanille chocolade vond ik erg lekker (ondanks dat ik niet van kokos houd) de sinaasappel smaakte daar ook echt naar, maar niet helemaal mijn ding. Goede service verleend.

  4. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Elke ochtend een shake, heerlijk en gezond. We hebben alle smaken in huis. Soms maken we het plain, andere keer met groente of fruit.

  5. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Super service. Bestellingen komen snel binnen en zijn goed verpakt. Aanrader voor plant based eitwit en supplementen.

  6. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Orangefit bedank voor mijn mooie pakket, ik ben er heel blij mee! De smaken zijn heel goed en lekker en de bekers vinden zelfs onze kinderen geweldig.

  7. 8 / 10 door (Geverifieerd)

   Nog niet veel van gehad, maar de proef zakjes smaakte zeer goed.

  8. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Orangefit is een bedrijf die het belangrijk vindt om het beste resultaat te leveren. Goede service, snelle levering en leuk dat ze de producten (eiwitzakken) persoonlijk maken door de namen erop te schrijven voor wie het is.

  9. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Alleen maar goede ervaringen met dit professionele bedrijf. Top klantenservice en producten van hoge kwaliteit.

  10. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Ik ben echt heel blij dat ik Orangefit heb ontdekt! Het heeft een hele natuurlijke en frisse smaak en het is super makkelijk om door van alles heen te doen. Mijn vriendje die mijn groene smoothies altijd verafschuwt, vindt ze heerlijk met een schepje Orangefit er doorheen! Top!