Trustpilot 9,8
Gratis verzending vanaf € 25
Niet goed, geld terug
  9.8 / 10
  189 reviews
  1. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Snelle levering en goed verpakt! Ze geven een leuke persoonlijke twist aan je bestelling door je naam op de producten te schijven! Zeer tevreden!

  2. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Wat een lekkere veganistische eiwitshake. Ik ben verkocht: aanrader! Een blijver voor mij. Vult goed en landt vriendelijk in mijn buik. Dit idealistische bedrijf streeft naar zuiverheid van plantaardige eiwit- en maaltijdshakes zonder chemische toevoegingen. Dat waardeer ik.

  3. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Snelle levering van het product.
   Al langere tijd gebruik ik orangefit, bevalt erg goed. Goede smaak, en positief resultaat van spierherstel na intensieve sportmomenten.

  4. 4 / 10 door (Geverifieerd)

   Ik bestelde de vanille en chocoladesmaak van het proteïne poeder en kan het echt niet met smaak consumeren. Voor koekjes kan het nog gebruikt worden, omdat de smaak dan niet zo duidelijk is, maar gewoon als shake of in havermout vind ik het echt vies smaken. Ik zal dit hier helaas niet meer van kopen, jammer dat ik nog een 800 gram heb die op moet...

  5. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Goed bedrijf, goede shakes!

  6. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Klant vanaf het eerste begin. Snelle service en heerlijke eiwitpoeder.

  7. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Snelle en goede service. Mijn pakje was bovendien gepersonaliseerd, wat ik erg leuk vond. Ik ben blij dat ik de plantaardige producten van Orangefit heb leren kennen.

  8. 8 / 10 door (Geverifieerd)

   Top concept zonder nonsense. Plantaardig hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs! Waren er maar meer van zulke bedrijven...!

  9. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Super snelle levering en top kwaliteit producten, er is in die jaar klant dat ik ben niets aan te merken op Orangefit.

  10. 10 / 10 door (Geverifieerd)

   Fijne producten 🌿