9.6 / 10
  455 reviews
  1. 10 / 10 door

   De eiwitshake heeft heerlijke smaken. Je kan deze goed mixen met diverse groentes of fruit. Daarnaast een snelle levering met je eigen naam op de verpakking. Wat wil je nog meer. Ik ben een blije klant. Ben al jaren tevreden.

  2. 10 / 10 door

   Ben super blij met mijn aankoop! Super snel binnen.

  3. 10 / 10 door

   Super snelle levering. En de persoonlijke touch dat mijn naam op de zak stond vond ik leuk. En oh dit bevalt echt goed. Goed van smaak en fijner nog dit kan ik verdragen.

  4. 8 / 10 door

   Super tevreden over orange fit. Wij bestellen vaak de hero maaltijd shake of de diet maaltijd shake. beide prima! smaakvol en handig aan te maken met water. !

  5. 10 / 10 door

   wat een fijne shop! Eindelijk een shop met prachtige producten waar geen toegevoegde meuk in zit. En waar niet alles mierzoet is. En nu is het assortiment uitgebreid met vitaminen dus nu nog blijer!

  6. 10 / 10 door

   Snelle en kwaliteitsvolle service. Product zelf is ook zeer lekker. Ik meng het dagelijks met mijn havermout. Het leuke is dat je na enkele weken echt een opmerkelijk verschil ziet! Niet enkel in toegenomen spiermassa, maar ook energie die ik ervan kreeg voor mijn trainingen.

  7. 10 / 10 door

   Fijne producten! En goede service. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Ik kan weer verder met Orange fit

  8. 8 / 10 door

   Handig snel gezond vegan en lekker

  9. 10 / 10 door

   Fijn product!

   Leuke touch dat iedere zak gepersonaliseerd wordt toegestuurd!

   Enige verbeterpuntje. Optie om zonder scoop te bestellen wat weer iets aan plastic scheelt. Na een x aantal zakken heb ik er wel genoeg :)

   Keep up the good work!

  10. 10 / 10 door

   Ik ben zeer content met de producten van Orangefit en de goede service!

Je dient ingelogd te zijn om een review te schrijven.