Trustpilot 9,6
Gratis verzending
Niet goed, geld terug
Thuiswinkel Waarborg

Ben je niet tevreden over onze producten, dan bieden we je onze unieke 'Niet goed, geld terug' garantie. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je online bestelling te retourneren en je geld terug te ontvangen, ook wanneer je verpakking al geopend is. Hoe dit werkt lees je hieronder.

Hoe retourneer ik?

Voor het retourneren vragen we je de volgende stappen te doorlopen:

- Stuur een mail naar hallo@orangefit.nl en laat ons weten dat je wilt retourneren. 

- Vul het retourformulier in dat je van ons ontvangt en voeg deze toe aan de retourzending.

Wat zijn de voorwaarden?

- Retourneren mag max. binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

- Er mogen niet meer dan 5 schepjes uit een verpakking zijn. Verpakkingen worden na ontvangst gewogen.

- De verzendkosten voor het terugzenden zijn voor eigen rekening.

- Retourneren is alleen mogelijk wanneer je een bestelling hebt geplaatst via onze website

- Heb je bij je bestelling producten ontvangen zoals een shaker die behoort tot een pakket dien je ook deze te retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen je bestelling te annuleren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Een snellere manier is ons eigen retourformulier.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor zo'n terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden.

Je dient de producten in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.

Ons retouradres

Orangefit B.V.

T.a.v. Afdeling retouren

Edisonweg 4a

1821BN Alkmaar