Retourneren

Ben je niet tevreden over een van onze producten of is iets toch niet naar wens? Jammer, maar geen probleem! We hanteren een niet goed, geld terug-garantie. Daarmee kun je de bestelling retourneren en je geld terug ontvangen. Zelfs als de verpakking al geopend is. Hoe dat werkt? Dat lees je hieronder.

Hoe retourneer ik?

Stuur ons een mailtje via hallo@orangefit.nl, en laat ons weten dat je iets wilt retourneren.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Retourneren mag binnen maximaal 14 dagen nadat je je bestelling ontvangen hebt.
  • Retourneren kan alleen via ons eigen retour portaal en als je een bestelling hebt geplaatst via de Orangefit® website.
  • Er mogen niet meer dan 5 schepjes of 10% (bij vitamines en mineralen) uit een verpakking gehaald zijn - de geretourneerde verpakking(en) worden nadat we ze ontvangen hebben gewogen.
  • Deze service geldt alleen als je een product of smaak nog niet eerder hebt besteld.
  • De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Heb je bij je bestelling producten ontvangen die bij een pakket horen (een Fit Shaker bijvoorbeeld)? Dan dien je die ook te retourneren.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen je bestelling te annuleren. Als je dat niet wilt, hoef je daar geen reden voor op te geven. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij (of een door jouw aangewezen derde die niet de vervoerder is) het product in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht in werking te laten treden moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. We hebben een modelformulier voor herroeping voor je gemaakt om te gebruiken, al ben je daar niet toe verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven is het genoeg om je mededeling omtrent het uitoefenen ervan te verzenden voordat de herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken. De snelste manier om dat te doen is gewoon ons eigen retourformulier.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (maar met uitzondering van eventuele extra kosten omdat je hebt gekozen iets anders dan de ons geboden goedkoopste standaardlevering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, worden de kosten voor retourzending niet teruggestort. We betalen je terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor zo'n terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. We mogen wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggestuurd.

Je dient de producten in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te sturen of overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Directe kosten van het terugzenden van je bestelling zijn voor eigen rekening.