Kwaliteit en productinformatie

Waarom Fit Green Protein?
Fit Green Protein is een 100% natuurlijk en plantaardig product en bestaat uit pure en hoogwaardige erwten-eiwitten. Fit Green Protein bevat een uitgebalanceerd en compleet aminozuurprofiel en is hypoallergeen. Dit maakt Fit Green Protein de ideale keuze voor iedereen die op een bewuste en verantwoorde wijze bouwt aan een gezond en fit lichaam.

In welke hoeveelheden is Fit Green Protein verkrijgbaar?
Fit Green Protein is verkrijgbaar in 450g, 1kg en 2kg.

Is Fit Green Protein een goede vervanger voor whey?
Fit Green is een 100% plantaardige erwten-eiwit en een uitstekende vervanger voor whey. Veel mensen kampen met intoleranties wat bij het gebruik van whey kan zorgen voor allerlei nare problemen. Fit Green Protein is hypoallergeen en geeft deze problemen niet. Daarnaast heeft Fit Green Protein een gelijkwaardige spieropbouwende werking. Een prima alternatief dus.

Kan ik Fit Green Protein gebruiken om af te vallen?
Fit Green Protein is een prima ondersteuning tijdens het afvallen. De plantaardige eiwitten in Fit Green Protein verlagen de hoeveelheid ghreline in het lichaam, een hormoon dat ons hongergevoel reguleert. Hierdoor ben je eerder verzadigd en hou je het langer vol tot aan je volgende maaltijd.

Hoe helpt Fit Green Protein bij spierherstel en spieropbouw na een training?
Tijdens de training breekt je lichaam spierweefsel af waardoor er kleine scheurtjes in je spieren ontstaan. Na het sporten of een inspannende training heeft je lichaam eiwit nodig om je spieren weer op te bouwen. FIT Green Protein is een complete en volledig plantaardige eiwitbron dat zeer geschikt is voor spieropbouw en spierherstel na het sporten of na een training.

Wat zijn aminozuren?
Eiwitten bestaan uit aminozuren. Deze aminozuren leveren de bouwstenen voor elke levende cel in ons lichaam. Sommige aminozuren worden gemaakt in het lichaam en worden de niet-essentiële aminozuren genoemd. Andere aminozuren kan ons lichaam niet zelf aanmaken en noemen we essentiële aminozuren. Deze essentiële aminozuren moeten we via onze voeding binnen krijgen.

Fit Green Protein bevat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren en is met name zeer rijk aan BCAA’s die erg belangrijk zijn voor spieropbouw en herstel.

Wat betekent een compleet aminozuurprofiel?
We praten over een complete eiwitbron als alle essentiële en niet-essentiële aminozuren er in voorkomen. Een complete eiwitbron als Fit Green Protein bevat al deze aminozuren.

Hoe kan het zijn dat jullie smaak beter is dan andere plantaardige eiwitten?
Werken aan een fit en gezond leven gaat wat ons betreft prima samen met dagelijks genieten. Daarom verrichten onze voedingscoaches en gezondheidsexperts niet alleen veel onderzoek om je een voortreffelijke kwaliteit te garanderen, maar ook een geweldige smaak.

Is Fit Green Protein vrij van allergenen?
Fit Green Protein is hypoallergeen en volledig vrij van lactose, soja, tarwe en gluten. Hierdoor heb je geen last van een opgeblazen gevoel, winderigheid of huiduitslag. Fit Green Protein is door haar zuivere samenstelling uitermate geschikt voor mensen met voedselintoleranties.

Is Fit Green Protein non-GMO?
Ja, Fit Green Protein is 100% plantaardig en non-GMO (niet-genetisch gemodificeerd)


Onze service

Mijn bestelling is geplaatst. Wat nu?
Zodra je bestelling geplaatst en betaald is, beginnen wij direct met het verwerken en het verzendklaar maken van je bestelling.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij streven ernaar om alle bestellingen de volgende werkdag te leveren, mits voor 17.00 uur is besteld.

Ontvang ik een Track & Trace code?
Ja zeker. Zodra je bestelling wordt opgehaald door onze vervoerder ontvang jij je Track & Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen slechts €2,95. Vanaf €50 is de verzending gratis.

Wat zijn de verzendkosten naar België?
De verzendkosten naar België bedragen €5,00. Vanaf €75 is de verzending naar België gratis.

Wanneer kan ik een gratis cadeau kiezen?
Vanaf €75 kan je een gratis cadeau kiezen bij je bestelling.

Vanaf welk bedrag heb ik gratis verzending?
Vanaf €50 is de verzending gratis.

Kan ik een bestelling retourneren?
Ben je niet tevreden over je bestelling, dan bieden we je de mogelijkheid om je deze te retourneren en je geld terug te ontvangen. Je producten dienen wel ongeopend en ongebruikt te zijn. Wil je je bestelling retourneren? Stuur een mail naar hallo@orangefit.nl en we nemen contact met je op.