Bij Orangefit werken we aan een gezonde en fittere wereld. Dit doen we niet alleen door het ontwikkelen van gezonde plantaardige producten, maar we delen ook graag onze kennis op het gebied van voeding en leefstijl met je.

Gezond blijven eten is niet altijd eenvoudig en ook het samenstellen van je voeding kan voor veel mensen behoorlijk lastig zijn. Wat moet je nou exact eten om af te vallen, aan te komen of om op gewicht te blijven? 

Die vragen beantwoorden we graag voor je door een gratis en persoonlijk voedingsschema voor je op te stellen.

Jouw persoonlijke voedingsschema

Wil je afslanken, aankomen, beter presteren of gewoon lekkerder in je vel zitten? Met je persoonlijke voedingsschema weet je exact wat je moet eten om je gezondheidsdoelen te behalen. 

Het plannen van je maaltijden kan soms best ingewikkeld en tijdrovend zijn. Onze voedingscoaches hebben veel ervaring en expertise met het opstellen van voedingsschema’s. Met je Orangefit voedingsschema hoef je zelf niet meer over na te denken. Het enige dat jij hoeft te doen na het plaatsen van je bestelling, is laten weten wat je voorkeuren zijn. Wij zullen daarna het denkwerk voor je doen, zodat jij je doelen kunt behalen.

Afslankpakket of Hero-pakket

Wanneer je het Afslankpakket of Hero-pakket bestelt, krijg je per mail een code met toegang tot het Orangefit voedingsadvies. Hier krijg je een vragenlijst om in te vullen. Na het beantwoorden van deze vragenlijst gaan we direct met je voedingsschema aan de slag en ontvang je je voedingsschema doorgaans binnen één werkdag.

Het Afslankpakket bestaat uit tweemaal Fit Green Meal Diet, een shaker en het voedingsschema. Fit Green Meal Diet is een plantaardige dieetmaaltijd. Fit Green Meal Diet is laag in calorieën, rijk aan eiwitten en vezels en bevat alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen. 

Het Hero-pakket bestaat uit tweemaal Fit Green Hero, een shaker en het voedingsschema. Fit Green Hero is een plantaardige alles-in-1-shake met een ideale combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Zo vervang je eenvoudig een maaltijd of tussendoortje. Ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt, onderweg bent, veel sport of gewoon op een gezonde en makkelijke manier alles binnen wilt krijgen.

Hoe ziet het Orangefit voedingsschema eruit?

Het voedingsschema bestaat uit lekkere en gezonde maaltijden met volwaardige tussendoortjes en wordt zo opgebouwd dat je deze ook eenvoudig kunt vervangen met je Fit Green Meal Diet of Fit Green Hero. Je weet dus niet alleen wat je moet eten om je doelen te bereiken, maar leert ook gelijk hoe je jouw Hero of Meal Diet in het dagelijkse leven optimaal kunt toepassen.

Naast je voedingsschema ontvang je van ons ook variatielijsten en tips over gezondheid en voeding.

Speciale wensen

Wil je een voedingsschema dat vegetarisch of lactosevrij is? Dan kun je dit eenvoudig aangeven en houden we hier rekening mee. Heb je verder geen speciale voorkeur of wil je juist een 100% plantaardig voedingsschema? Dan is dit uiteraard ook geen probleem.