7 voordelen van Orangefit Diet

10 juli 2019|Orangefit|Leestijd: 5 min

Er zijn genoeg momenten in ons leven waarop we graag een paar kilootjes kwijt zouden willen. Dit is echter niet altijd eenvoudig en vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want als je gaat afvallen wil je dit uiteraard op een gezonde en verantwoorde manier doen. Maar hoe doe je dit? 

Om er voor te zorgen dat je ondanks je drukke bestaan toch gezond en verantwoord kunt afvallen, hebben we Orangefit Diet ontwikkeld. Orangefit Diet is een plantaardige maaltijdvervanger die alle voedingsstoffen bevat die jouw lichaam nodig heeft. Perfect als je dagelijks een maaltijd wilt vervangen.

Hieronder zullen we de Orangefit Diet verder toelichten en de 7 belangrijkste voordelen voor je benoemen.

Wat is Orangefit Diet?

Orangefit Diet is een plantaardige uitgebalanceerde dieetmaaltijd met alle voedingstoffen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen.

Orangefit Diet is laag in calorieën, rijk aan eiwitten en vezels en bevat alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Ideaal als ontbijt, lunch, avondeten of verantwoord tussendoortje.

Wat zijn de voordelen van Orangefit Diet?

Orangefit Diet ondersteunt je bij het beheersen van je gewicht en helpt je om op een gezonde manier af te slanken. Hieronder zetten we de 7 belangrijkste voordelen van Orangefit Diet voor je op een rij:

1. Laag in calorieën

Als je gewicht kwijt wilt raken dan wil je ervoor zorgen dat je lichaam dagelijks meer energie (calorieën) gebruikt dan je nodig hebt. Dit kun je realiseren door meer te gaan bewegen, maar veruit de beste manier om dit te doen is voorkomen dat je niet te veel calorieën (kcal) binnen krijgt.

Met Orangefit Diet kun je zelf bepalen hoeveel calorieën je neemt. Een schepje Orangefit Diet bevat 125 kcal en een complete maaltijd van drie schepjes is slechts 250 kcal.

Op deze manier heb je meer controle over je dagelijkse calorie-inname waardoor het gemakkelijker wordt om op een gezonde manier gewicht kwijt te raken.

2. Hoog in eiwitten

Eiwitten zijn essentiële bouwstoffen voor het lichaam en spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies. Wanneer je gaat afvallen is het belangrijk om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten voorkomen spierafbraak en helpen bij het in stand houden van je spieren terwijl je afslankt. Daarnaast geeft het je een verzadigd gevoel waardoor je minder snel honger krijgt.

Orangefit Diet bevat maar liefst 11,4 gram eiwitten per schepje. Eén of meerdere maaltijden vervangen door Fit Green Meal Diet zorgt er dus meteen voor dat je een belangrijk deel van je dagelijkse eiwitten binnen krijgt.

3. Bron van vezels

Vezels zijn belangrijke stoffen voor een gezonde spijsvertering en dragen bij aan een verzadigd gevoel na een maaltijd. Een gezond dieet zou daarom uit een ruime hoeveelheid (30-40g) vezels moeten bestaan.

Daarnaast heeft vezelrijke voeding een gunstige invloed op onze gezondheid en verlagen vezels de kans op ziektes (diabetes type 2, hart- en vaatziekten) en verschillende darmaandoeningen.

Orangefit Diet bevat daarom 10 gram vezels per maaltijd (3 schepjes) om ervoor te zorgen dat je dagelijks voldoende vezels binnen krijgt.

4. Bevat alle vitamines en mineralen

Tijdens het afslanken is het belangrijk dat je gevarieerd blijft eten om ervoor te zorgen dat je lichaam alle nodige voedingsstoffen en micronutriënten binnen krijgt.

Dit is niet altijd even eenvoudig. Zeker wanneer je minder eet dan je lichaam nodig hebt, wil je zorgen voor de juiste voedingsstoffen en er zeker van zijn dat je geen ongezonde tekorten creëert.

Orangefit Diet is daarom een volwaardige maaltijdvervanger die per maaltijd 30% van de dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitaminen en mineralen bevat.

5. De beste ingrediënten

Orangefit Diet bestaat uit de allerbeste plantaardige ingrediënten. Het bevat o.a. lijnzaad, erwten-eiwit, havermeel, groene thee en alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Orangefit Diet is lactose- en sojavrij, non-GMO en bevat verder geen overbodige toevoegingen of andere kunstmatige zoet- en smaakstoffen. Hierdoor krijg je geen onrustige darmen of last van je huid. Bij Orangefit kiezen we alleen voor het allerbeste.

6. Gemak en resultaat

Orangefit Diet is gezond en makkelijk. Zeker op de momenten waarop je het druk hebt en een beetje hulp welkom is. Met Orangefit Diet vervang je heel eenvoudig, maar verantwoord, een ontbijt, lunch of avondmaaltijd. Ook is Orangefit Diet ideaal te gebruiken als tussendoortje. Je weet altijd dat je met ieder schepje alles binnen krijgt wat je lichaam nodig heeft. Hoe fijn is dat!

7. Gratis Orangefit voedingsschema

Met Orangefit Diet weet je dat je een volwaardig en verantwoord product in huis haalt. Maar wat moet je naast Orangefit Diet nog meer eten om verantwoord af te vallen? Die vraag krijgen we vaak en daarom zetten we graag een stap extra voor je met een persoonlijk voedingsschema.

Want om op een gezonde manier wat kilo’s kwijt te raken is het belangrijk dat je de juiste voeding in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Daarom ontvang je een uitgebreid voedingsschema dat volledig aansluit op jouw lichaam wanneer je 2 of meer zakken Orangefit Diet bestelt.

Met je eigen Orangefit voedingsschema weet je exact wat je moet eten om af te vallen. Het schema bestaat uit lekkere en gezonde recepten, maar wordt zo opgebouwd dat je alle maaltijden of tussendoortjes eenvoudig kunt vervangen met je Orangefit Diet.

Zo weet je zeker dat je het gewenste resultaat haalt en weet je meteen hoe je Orangefit Diet optimaal in jouw dagelijks leven kunt toepassen.