Orangefit afvalshake
Orangefit afvalshake

Leestijd: 5 min

7 voordelen van Orangefit Diet

10 juli 2019|Orangefit

Nr. 1 geteste Diet Shake

Orangefit® Diet is een complete maaltijdvervanger, hoog in eiwitten, bomvol vezels en zonder toegevoegde suikers. Als Nr. 1 getest door de Consumentenbond!

Bestel de Diet

Wat zijn de voordelen van Orangefit Diet?

Orangefit Diet ondersteunt je bij het beheersen van je gewicht en helpt je om op een gezonde manier af te slanken. Hieronder zetten we de 7 belangrijkste voordelen van Orangefit Diet voor je op een rij:

1. 250 kcal per maaltijd

Als je gewicht kwijt wilt raken dan wil je ervoor zorgen dat je lichaam dagelijks meer energie (calorieën) gebruikt dan je nodig hebt. Dit kun je realiseren door meer te gaan bewegen, maar veruit de beste manier om dit te doen is voorkomen dat je niet te veel calorieën (kcal) binnen krijgt.

Met Orangefit Diet kun je zelf bepalen hoeveel calorieën je neemt. Een schepje Orangefit Diet bevat 125 kcal en een complete maaltijd van twee schepjes is slechts 250 kcal.

Op deze manier heb je meer controle over je dagelijkse calorie-inname waardoor het gemakkelijker wordt om op een gezonde manier gewicht kwijt te raken.

2. Hoog in eiwitten

Eiwitten zijn essentiële bouwstoffen voor het lichaam en spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies. Wanneer je gaat afvallen is het belangrijk om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten helpen bij het behouden van je spieren terwijl je afslankt.

Orangefit Diet bevat maar liefst 30 gram eiwitten per maaltijd. Eén of meerdere maaltijden vervangen door Orangefit Diet zorgt er dus meteen voor dat je een belangrijk deel van je dagelijkse eiwitten binnen krijgt.

3. Bron van vezels

Vezels zijn belangrijke stoffen voor een gezonde spijsvertering en dragen bij aan een verzadigd gevoel na een maaltijd. Een gezond dieet zou daarom uit een ruime hoeveelheid (30-40g) vezels moeten bestaan.

Orangefit Diet bevat daarom 10 gram vezels per maaltijd om ervoor te zorgen dat je dagelijks voldoende vezels binnen krijgt.

4. Bevat alle vitamines en mineralen

Tijdens het afslanken is het belangrijk dat je gevarieerd blijft eten om ervoor te zorgen dat je lichaam alle nodige voedingsstoffen en micronutriënten binnen krijgt.

Dit is niet altijd even eenvoudig. Zeker wanneer je minder eet dan je lichaam nodig hebt, wil je zorgen voor de juiste voedingsstoffen en er zeker van zijn dat je geen ongezonde tekorten creëert.

Orangefit Diet is daarom een volwaardige maaltijdvervanger die per maaltijd 30% van de dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitaminen en mineralen bevat.

Healthy snack

Lekker voor onderweg, op je werk en standaard in de snackla. De Orangefit Protein Bar is de ideale healthy snack. Proef zelf maar!

Bestel Protein Bar

5. De beste ingrediënten

Orangefit Diet bestaat uit de allerbeste plantaardige ingrediënten. Het bevat o.a. lijnzaad, erwten-eiwit, havermeel, groene thee en alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Orangefit Diet is lactose- en sojavrij en bevat verder geen overbodige toevoegingen of andere kunstmatige zoet- en smaakstoffen. Bij Orangefit kiezen we alleen voor het allerbeste.

6. Gemak en resultaat

Orangefit Diet is gezond en makkelijk. Zeker op de momenten waarop je het druk hebt en een beetje hulp welkom is. Met Orangefit Diet vervang je heel eenvoudig, maar verantwoord, een ontbijt, lunch of avondmaaltijd. Ook is Orangefit Diet ideaal te gebruiken als tussendoortje. Je weet altijd dat je met ieder schepje alles binnen krijgt wat je lichaam nodig heeft. Hoe fijn is dat!

7. Gratis Orangefit voedingsschema

Met Orangefit Diet weet je dat je een volwaardig en verantwoord product in huis haalt. Maar wat moet je naast Orangefit Diet nog meer eten om verantwoord af te vallen? Die vraag krijgen we vaak en daarom zetten we graag een stap extra voor je met een persoonlijk voedingsschema.

Want om op een gezonde manier wat kilo’s kwijt te raken is het belangrijk dat je de juiste voeding in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Daarom ontvang je een uitgebreid voedingsschema dat volledig aansluit op jouw lichaam wanneer je 2 of meer zakken Orangefit Diet bestelt.

Met je eigen Orangefit voedingsschema weet je exact wat je moet eten om af te vallen. Het schema bestaat uit lekkere en gezonde recepten, maar wordt zo opgebouwd dat je alle maaltijden of tussendoortjes eenvoudig kunt vervangen met je Orangefit Diet.

Zo weet je zeker dat je het gewenste resultaat haalt en weet je meteen hoe je Orangefit Diet optimaal in jouw dagelijks leven kunt toepassen.

 • Fitblogs

  Speciaal voor jou

  Lees onze blogposts en kom alles te weten over je nieuwe lifestyle en voeding

  Bekijk alle blogs
 • Tips gezonder eten

  Hoe kan ik gezonder eten? (11 tips)

  Lees verder
 • Wat is een gezond vetpercentage?

  Lees verder
 • Stap 1

  Wat moet je eten voor, tijdens en na het sporten?

  Lees verder
 • Kan je afvallen en spieren opbouwen tegelijkertijd?

  Lees verder
 • Bereken jouw caloriebehoefte met onze handige formule

  Lees verder
 • Hoe krijg je meer energie? Probeer deze 8 tips!

  Lees verder
 • Hoeveel eiwitten heb je dagelijks nodig?

  Lees verder
 • Snel afvallen? Kan, maar doe 't op de Orangefit manier

  Lees verder
 • 8 tips waarmee jij bijdraagt aan een beter milieu

  Lees verder
 • 11 tips tegen honger en eetbuien

  Lees verder