Orangefit Protein als beste beoordeeld van Nederland en Europa

16 april 2021|Orangefit|Leestijd: 5 min

Orangefit Protein is de best én meest beoordeelde plantaardige eiwitshake van Nederland. En na wat research zelfs van Europa!

Vandaag vertellen we waarom onze eiwitshake zo populair is en wat je er allemaal mee kan doen.

Waarom Orangefit Protein de Nr. 1 is

Om eerlijk te zijn is dit niet over één nacht ijs gegaan! Orangefit Protein was ons allereerste product. We misten zelf een plantaardige eiwitshake die lekker en gezond was. Die zijn we toen gaan maken 😉 Inmiddels is dit 5,5 jaar geleden en blijven we Orangefit Protein verbeteren.

Hieronder de antwoorden die we 9 van de 10 keer ontvangen als we onze klanten vragen waarom Orangefit Protein hun favoriet is!

1. Beste smaak

"Heb alle shakes geprobeerd maar dit is de lekkerste die er is". Een plantaardige eiwitshake die lekker smaakt, zonder kunstmatige ingrediënten en extra suiker te gebruiken, is inderdaad geen eenvoudige taak ;-) Gelukkig weten we bij Orangefit als geen ander hoe we dit voor elkaar krijgen!

1. Beste smaak

"Heb alle shakes geprobeerd maar dit is de lekkerste die er is". Een plantaardige eiwitshake die lekker smaakt, zonder kunstmatige ingrediënten en extra suiker te gebruiken, is inderdaad geen eenvoudige taak ;-) Gelukkig weten we bij Orangefit als geen ander hoe we dit voor elkaar krijgen!

2. Beste structuur

"Lekker romig, niet zanderig!" Je leest het ook vaak terug in de reviews. Het soort erwten-eiwit dat we gebruiken is hierin 'key'. Er zijn inmiddels honderden soorten erwten-eiwit, maar je moet net de juiste hebben. Ook het productieproces speelt een belangrijke rol bij de smoothness!

3. Geen klachten meer!

"Geen last meer van me buik of huid". Klopt, dat is te danken aan het feit dat er geen lactose, gluten, soja, tarwe en extra suiker in Orangefit Protein zit. Daarbovenop gebruiken we de beste ingrediënten in de markt. Je lichaam merkt het verschil!

4. Overal aan toe te voegen

"Niet te zoet en makkelijk te combineren". En dat is precies wat we willen. Proteïne is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Wel zo makkelijk als je het dan goed kan toevoegen aan water, melk, yoghurt, smoothies of andere recepten!

Waar kan je Orangefit Protein voor gebruiken?

Heb je even? Nee grapje ;-) We kunnen hier een uur over praten maar we zullen het kort houden. Orangefit Protein wordt vooral gebruikt om:

• Genoeg eiwitten binnen te krijgen
• Recepten eiwitrijk te maken
• Sneller te herstellen na het sporten
• Spieren te behouden tijdens afvallen
• Een sterker lichaam te bouwen
• Aan te sterken na een operatie of blessure

Orangefit Protein kan je drinken als shake met water of melk, maar je kan het ook gewoon toevoegen aan je smoothie of yoghurt. Check hier onze recepten voor extra inspiratie!

Meteen bestellen?

Onze Protein krijgt gemiddeld een 9,6 van onze gebruikers op het onafhankelijke Trustpilot. We verzenden snel en gratis naar adressen in Nederland, België en Duitsland. En ben je toch niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug. Bij Orangefit zit je helemaal goed!