Trustpilot 9,6
Gratis verzending
Niet goed, geld terug
Thuiswinkel Waarborg

Onze - oranje - sneeuwbal is aan de rol en groeiende. We willen de wereld veranderen met onze plantaardige en duurzame producten en gaan er voor zorgen dat iedereen dit weet. Dat is namelijk hard nodig, voor de aarde en voor jou.

Het bewijs dat we op de goede weg zijn, dat ben jij, die dit leest, op jouw scherm. Je zag iemand drinken uit onze shaker. Je zag een zak Orangefit in een display of hoorde over ons van één van jouw vrienden. Hoe dan ook besloot je hier te komen, naar deze pagina. Waar wij jou ons verhaal kunnen vertellen. Sla het op, neem het mee en vertel het voort.

We create a fitter world

En zo doen we dat... Bijdragen aan een fittere wereld, dat is onze drive, onze missie. Een wereld met fittere mensen én een planeet die weer vitaal is. Dat is waar wij bij Orangefit met ons hele team voor vechten.

Toen we begonnen in 2014 aan de keukentafel wisten we al dat plantaardig veel gezondheidsvoordelen had, maar de smaak en uitstraling lieten vaak te wensen over. Daarom hebben we veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van onze producten en blijven wij dat doen met nieuwe formules en smaken.

Op ons kun je bouwen

Letterlijk, onze maaltijdshakes en eiwitshakes zijn de bouwstenen voor jouw lijf. Ze dragen bij aan het onderhouden, opbouwen en herstellen van het lichaam. En wij werken elke dag keihard om te zorgen dat we jouw lichaam de best mogelijke plantaardige supplementen kunnen bieden. We kunnen uren doorgaan over de voordelen van plantaardige producten, maar dat laten we eigenlijk liever door anderen doen. We zijn er trots op dat we al zoveel gebruikers voor jou hebben mogen verwelkomen!

Wij blijven dromen

Van onze keukentafels tot een volledig bedrijf van waar wij nu dagelijks orders door heel Europa verschepen, we zijn al ver gekomen. Maar de finishlijn is nog lang niet in zicht. Die duwen we namelijk zelf voor ons uit, elke dag opnieuw.

Bij ons sta jij als Orangefitter centraal. Met behulp van jouw feedback en onze kennis zullen we onze producten blijven verbeteren en nieuwe producten op de markt blijven brengen. Stap voor stap gaan we de wereld oranje kleuren. En daarmee onze planeet groener. En jou gezonder. We create a fitter world.