Onze - oranje - sneeuwbal is aan de rol en groeiende. We willen de wereld veranderen met onze plantaardige en duurzame producten en gaan er voor zorgen dat iedereen dit weet. Dat is namelijk hard nodig, voor de aarde en voor jou.

Het bewijs dat we op de goede weg zijn, dat ben jij, die dit leest, op jouw scherm. Je zag iemand drinken uit onze shaker. Je zag een zak Orangefit in een display of hoorde over ons van één van jouw vrienden. Hoe dan ook besloot je hier te komen, naar deze pagina. Waar wij jou ons verhaal kunnen vertellen. Sla het op, neem het mee en vertel het voort.

"We create a fitter world" 

En zo doen we dat 

Bijdragen aan een fittere wereld, dat is onze drive, onze missie. Een wereld met fittere mensen én een planeet die weer vitaal is. Dat is waar wij bij Orangefit met ons hele team voor vechten.

Toen we begonnen in 2014 aan de keukentafel wisten we al dat plantaardig veel gezondheidsvoordelen had, maar de smaak en uitstraling lieten vaak te wensen over. Daarom hebben we veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van onze producten en blijven wij dat doen met nieuwe formules en smaken. We zetten alles op alles om het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van plantaardige voeding te worden.

Op ons kun je bouwen

Letterlijk, onze proteïnen en supplementen zijn de bouwstenen voor jouw lijf. Ze dragen bij aan de opbouw en herstel van het lichaam. En wij werken elke dag keihard om te zorgen dat we jouw lichaam de best mogelijke plantaardige supplementen kunnen bieden. We kunnen uren doorgaan over de voordelen van plantaardige suppletie, maar dat laten we eigenlijk liever door anderen doen. We zijn er trots op dat we al zoveel gebruikers voor jou hebben mogen verwelkomen!

Wij denken in oplossingen voor de wereld

Doordat al onze producten plantaardig zijn kan niet alleen jij, maar ook de planeet op ons bouwen en dat is hard nodig. Onze aarde is namelijk gevaarlijk hard aan het veranderen en heeft dagelijks op immense schaal te kampen met vervuiling, ontbossing en overbevissing. De ecologische schade door veeteelt is bijna niet meer te overzien en we zijn op het kantelpunt gekomen wat betreft opwarming van de aarde.

Geen zonnig vooruitzicht als wij onze schouders er niet met zijn allen onder zetten. Alle beetjes helpen en we moeten het tij sámen gaan keren. Dat is wat wij hier elke dag doen, ons (bouw)steentje bijdragen.

Samen met onze ambassadeurs, een fitblog, gezonde recepten en natuurlijk onze producten moedigen we je aan om je bij ons aan te sluiten. Als je het roer echt helemaal om wilt gooien én een steentje bij wilt dragen aan onze missie, kunnen we je zelfs helpen met een volledig gepersonaliseerd voedingsplan.

Wij blijven dromen

Van onze keukentafels tot een volledig bedrijf van waar wij nu dagelijks orders door heel Europa verschepen, we zij al ver gekomen. Maar de finishlijn is nog lang niet in zicht. Die duwen we namelijk zelf voor ons uit, elke dag opnieuw.

Bij ons sta jij als Orangefitter centraal. Met behulp van jouw feedback en onze kennis zullen we onze producten blijven verbeteren en nieuwe producten op de markt blijven brengen. Stap voor stap gaan we de wereld oranje kleuren. En daarmee onze planeet groener. En jou gezonder. We create a fitter world.