Trustpilot 9,6
Gratis verzending
Niet goed, geld terug
Thuiswinkel Waarborg

Daily Essentials

Met onze Daily Essentials, bestaande uit magnesium, omega-3, vitamine C, vitamine D3 en vitamine B12 combineren we het beste van beide werelden. Zo hebben we ervoor gezorgd dat je nu de keuze hebt uit een duurzamer alternatief en tegelijkertijd je lichaam de allerzuiverste kwaliteit kan bieden.

Eiwitshakes

Als je goed voor je lichaam wilt zorgen en graag een sterk lichaam wilt, dan zijn eiwitten esssentieel. Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam en je vindt ze veel terug in onze voeding, zoals peulvruchten, bonen, noten, granen, zaden, volkoren producten en linzen.

Een praktische manier om extra plantaardige eiwitten binnen te krijgen is door gebruik te maken van een plantaardig eiwitpoeder of een plantaardige eiwitshake, zoals Orangefit Protein.

Fit Green Protein is een complete plantaardige eiwitbron gemaakt van gele erwten-eiwit dat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren bevat. Ook is Orangefit Protein volledig vrij van lactose, soja, tarwe en gluten.

Maaltijdshakes

Heb je weinig tijd op een dag of ben je veel aan het reizen en wil je toch goed voor je lichaam zorgen? Dan is het aan te raden om een plantaardige maaltijdshake met je mee te nemen. Met een plantaardige maaltijdshake, zoals Orangefit Hero en Orangefit Diet, krijg je binnen een minuut alle voedingsstoffen binnen je die lichaam nodig heeft.

Orangefit Hero is je redder in nood als je gezond wilt blijven eten maar weinig tijd hebt. Met Orangefit Hero maak je binnen één minuut een ontbijt, lunch, avondmaaltijd of tussendoortje en krijgt je lichaam alle voedingsstoffen binnen die het nodig heeft.

Als je liever iets minder calorieën binnen wilt krijgen, omdat je bijvoorbeeld wat gewicht wilt verliezen, dan kun je het beste Fit Green Meal Diet nemen. Met Orangefit Diet krijg je ook alle voedingsstoffen binnen, maar deze maaltijdshake bevat minder calorieën.