Pompoen-havermout eiwitrepen
Perfect als ontbijt of pre workout met 10 gram eiwit per reep!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Zet een pan met water op het vuur. Voeg de pompoen toe zodra het water kookt.
- Laat 15-20 minuten koken tot het zacht is
- Doe alle droge ingrediënten in een mengkom
- Als de pompoen klaar is, giet deze dan af en pureer met een staafmixer
- Doe alle natte ingrediënten bij de droge ingrediënten
- Spray de ovenschaal in met bakspray en doe het mengsel hierin
- Top eventueel af met chocolade of andere toppings naar wens
- Bak 25 minuten en laat hem daarna afkoelen in de oven terwijl je deze uitschakelt
- Als de pompoen-havermout is afgekoeld kun je deze in repen snijden
- Daarna eventueel nóg lekkerder te maken met noten en fruit!
Voedingswaarde (1/6e)
- 235 kcal
- 9,3 gram vet
- 25,9 gram koolhydraten
- 10,2 gram eiwit