Wij hebben zomaar zo'n voorgevoel dat dit één van jullie favoriete recepten gaat worden... Orangefit - Vegan protein oreo's!

vegan-orea

Ingrediënten (6 oreo's)

Voor de koekjes

  • 10 gram cacaopoeder
  • 15 gram Fit Green Protein
  • 2 el pindakaas
  • 1 el + 1 tl dadelstroop
  • 4 verse dadels

Voor de vulling

  • 1 el dadelstroop
  • 10 gram kokosmeel
  • 3 el kokosmelk
  • 10 gram Orangefit
  • 1 tl (gesmolten) kokosolie

Benodigdheden

  • Oven
  • Papieren muffinvormpjes
  • Muffinblik (optioneel, maar super handig)
  • Keukenmachine/blender
  • Spatel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden
  2. Meng de ingrediënten voor de koekjes in een keukenmachine tot een stevig beslag
  3. Verdeel het beslag in 12 kleine balletjes
  4. Maak de balletjes plat op de bodem van de muffinvormpjes (hierdoor komen de ribbeltjes in de koekjes)
  5. Doe de muffinvormpjes in een muffinblik
  6. Zet het muffinblik in de oven en bak de koekjes voor 10-15 minuten
  7. Ze voelen eerst nog zacht aan, maar worden harder zodra ze afkoelen!
  8. Als de koekjes zijn afgekoeld kun je verder met de vulling
  9. Meng de ingrediënten voor de vulling met elkaar
  10. Als je beslag te kruimelig is, voeg dan wat water toe
  11. Maak van de vulling 6 balletjes
  12. Rol de balletjes uit over je 6 halve koekjes en sandwich ze met de andere halve

Tada, je vegan protein oreo’s zijn klaar!

Voedingswaarden (1/6e)

  • 94 kcal
  • 4,7 gr vet
  • 7,3 gr koolhydraten
  • 5,8 gr eiwit