Heerlijke plantaardige proteïne traktaties, gemaakt met Fit Green Protein!

raw-plant-based-protein-based

Ingrediënten 

Voor de bodem



  • 8 verse dadels
  • 120 gram cashewnoten ongezouten
  • 1 el agave siroop
  • 60 gram kokosrasp
  • 15 gram Fit Green Vanille

Voor de vulling



  • 100 gram cashewnoten
  • 60 ml gesmolten kokosolie
  • 50 gr agave siroop
  • 20 ml limoensap
  • 15 gram cacaopoeder
  • 30 gram Fit Green Protein Chocolade
  • 1 tl vanille extract
  • 50 gram amandelmelk ongezoet

Topping:



  • 20 gram pure chocolade

Benodigdheden



  • Keukenmachine
  • Blender
  • Mengkom
  • Springvorm van ongeveer 20cm diameter

Bereidingswijze



  1. Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
  2. Zet de keukenmachine op maximaal en laat het ongeveer 1 minuut draaien
  3. Het wordt een soort crumble, test met je vingers even of het genoeg aan elkaar blijft plakken als je er op drukt
  4. Zo niet? Voeg dan wat extra dadels toe. Te plakkerig? Voeg dat wat extra kokosrasp of eiwitpoeder toe
  5. Spray de bodem van de springvorm in met bakspray en verdeel het mengsel voor de bodem hier overheen
  6. Druk alles GOED aan zodat er geen losse korrels meer zijn
  7. Doe alle ingrediënten voor de vulling in de blender en draai deze op volle snelheid
  8. Verdeel het mengsel over de bodem
  9. Verkruimel 2 blokjes chocolade en verdeel deze over de bovenkant
  10. Zet hem voor minimaal 4 uur in de vriezer en bewaar hem hier tot je ervan gaat eten!

Voedingswaarde (1/10e)



  • 286 kcal
  • 21 gram vet
  • 15 gram koolhydraten
  • 8 gram eiwit