protein-fudge

Deze verrukkelijke eiwitrijke fudge is ontzettend eenvoudig zelf te maken: alleen maar een beetje mengen, aandrukken en snijden. Daarna proberen om ze niet allemaal op te eten!



Ingrediënten

- 3 rijpe bananen

- 60 gram cacaopoeder

- 2 scoops Fit Green Protein choco

- 125 ml gesmolten kokosolie



Benodigdheden

- Brownievorm

- Bakpapiertje

- Bakspray

- Magnetron

- Kom

- Keukenmachine

Bereidingswijze

1. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine

2. Laat de keukenmachine net zo lang draaien tot alle ingrediënten goed zijn vermengd, er mogen geen klontjes meer in zitten

3. Spray de brownievorm in met bakspray

4. Doe het mengsel in de brownievorm

5. Verspreid het over de hele vorm met een lepel

6. Doe de fudge in de koelkast en laat 60 minuten opstijven voordat je het aansnijdt



Voedingswaarden per stuk (1/12)

- 161 kcal

- 11,9 gram vet

- 8,4 gram koolhydraten

- 4,8 gram eiwit