chocolate-chip-cookie-bars

Dit is zeker één van onze lekkerste recepten tot nu toe!

 

Ingrediënten

Natte:

- 2,5 el gesmolten koksolie

- 3 el pindakaas

- 90 gram agavesiroop

- 30 gram dadelstroop (of meer agavesiroop)

- 1 tl vanille extract

Droge:

- 90 gram havermout

- 20 gram havermoutmeel (gemalen havermout)

- 35 gram grof gehakte walnoten

- 1 scoop Fit Green Protein chocolade of vanille

- 25 gram gemalen lijnzaad

- 1 tl kaneel

Extra:

40 gram pure chocolade (in kleine stukjes)

 

Benodigdheden

- Kleine mengkom

- Grote mengkom

- Oven

- Brownievorm

- Bakpapier

- Bakspray

- Spatel

- Magnetron

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175 graden

2. Smelt de kokosolie in de magnetron

3. Doe de kokosolie in de kleine mengkom en meng hier alle andere natte ingrediënten bij

4. Meng in de grote kom alle droge ingrediënten 

5. Doe de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en meng dit met elkaar met een spatel

6. Het wordt een stevig beslag/deeg

7. Maak de chocolade fijn en schep deze door het beslag heen

8. Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray

9. Doe het beslag in de bakvorm en druk deze plat met de spatel

* Tip: maak de spatel een beetje nat om het makkelijker te maken, hierdoor blijft het deeg minder aan de spatel plakken

10. Doe de cookie bars in de oven voor 15 minuten

11. Laat ze even afkoelen voordat je aanvalt!

 

Voedingswaarden per stuk (1/10)

- 188 kcal

- 10,6 gram vet

- 16,8 gram koolhydraten

- 6,4 gram eiwit

chocolate-chip-cookie-bars-fb2