Zelf heerlijke frambozen eiwitrepen maken? Met dit recept heb je ze zo gemaakt!

Ingrediënten

Bodem

150 gram kokosrasp

40 gram Fit Green Protein vanille

1 tl zeezout

70 gram cashewnoten (ongezout)

100 gram agave siroop/dadelstroop

 
Vulling

80 gram verse dadels

150 gram frambozen

 
Benodigdheden

Keukenmachine

Blender

Bakspray

Bakpapier

Bakvorm (wij hebben een brownievorm gebruikt)

Weegschaal

 
Bereidingswijze

- Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine

- Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje en spray deze in met bakspray

- Pak 3/4e van het deeg en verdeel deze over de bodem van de bakvorm

- Gebruik eventueel de achterkant van een lepel om het goed te verdelen. Maak hem nat om te zorgen dat het deeg niet aan de lepel blijft plakken

- Doe de bodem in de vriezer

- Doe de frambozen en dadels in de blender en meng dit tot een egaal mengsel, het wordt een soort van jam

- Haal de bodem uit de vriezer en verdeel de vulling over de bodem

- Verdeel hierover 1/4e van de bodem die je nog over hebt

- Doe hem weer voor minimaal 60 minuten in de vriezer

- Verdeel hem daarna in 10 repen

- 10 minuutjes voor het eten even uit de vriezer halen!

 
Voedingswaarde (1/10e)

210 kcal

14,6 gram vet

14 gram koolhydraten

6,1 gram eiwit