Verwen jezelf met deze verrukkelijke plant-based carrot cake protein muffins!

Ingrediënten

Droog

- 180 gram speltmeel

- 30 gram Fit Green Protein vanille of chocola

- 1 tl koekkruiden

- 1 tl kaneel

- 1/2 tl baking soda

- 50 gram rozijnen

 
Nat

- 200 gram fijn geraspte wortel

- 70 gram agavesiroop

- 120 gram appelmoes

- 60 ml gesmolten kokosolie

- 1 tl vanille extract

Benodigdheden

- Oven

- Muffinblik

- Bakspray

- Muffinvormpjes

- 2 Mengkommen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 175 graden

- Doe de muffinvormpjes in het muffinblik en vet deze in met bakspray

- Meng de droge ingrediënten bij elkaar in een mengkom

- Meng alle natte ingrediënten met elkaar in een andere mengkom

- Meng de droge ingrediënten met de natte ingrediënten 

- Verdeel het beslag over de 12 vormpjes

- Doe de muffins voor 20 minuten in de oven

- Laat helemaal afkoelen voordat je ze opeet


*Bewaar tot 3 dagen in de koelkast en tot 1 maand (afgedekt) in de vriezer

Voedingswaarde

153 kcal

5,6 gram vetten

18 gram koolhydraten

5,3 gram eiwit