Mini plant-based bounty cheesecakes

26 oktober 2018

Wat krijg je als je bounty en cheesecake op een gezonde manier met elkaar combineert? Wij hopen een heleboel blije gezichten. Enjoy!

Ingrediënten (12 stuks)

Voor de bodem

  • 80 gram noten naar keuze
  • 3 el cacaopoeder
  • 120 gram verse dadels
  • 1/2 scoop Orangefit Protein choco

Voor de cheese

  • 150 gram cashewnoten
  • 60 ml kokosmelk
  • 1 tl vanille extract
  • 1 scoop Orangefit Vanille
  • 3 el dadelstroop
  • 40 ml gesmolten kokosolie

Voor de chocoladelaag

  • 2 el cacaopoeder
  • 20 gram kokosolie
  • 1 el dadelstroop

Benodigdheden

  1. Week de cashewnoten 7/8 uur in water
  2. Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
  3. Verdeel de papieren muffinvormpjes over het muffinblik
  4. Verspreid het mengsel van de bodem over de vormpjes
  5. Maak de keukenmachine schoon
  6. Doe de ingrediënten voor de cheese in de keukenmachine
  7. Verdeel het mengsel van de cheese over de bodem
  8. Zet in de vriezer

Na een uurtje kan je de bovenste laag eroverheen doen

  1. Smelt de ingrediënten voor de chocoladelaag in een steelpannetje of in de magnetron
  2. Verdeel over de cheesecakes
  3. Stop ze terug in de vriezer

Na een klein half uurtje kan je er van genieten!

Voedingswaarde (1/12)

  • 224 kcal
  • 15,4 gram vet
  • 12,9 gram koolhydraten
  • 7 gram eiwit