Trustpilot 9,6
Gratis verzending
Niet goed, geld terug
Thuiswinkel Waarborg

Maaltijdshakes

Maaltijdshakes: shakes met alle voedingsstoffen

Wie werkt aan een fit en gezond lichaam kan wel wat extra’s gebruiken. Orangefit heeft shakes met alle voedingsstoffen. Met onze maaltijdshakes kan je lichaam optimaal presteren. Een maaltijdshake - ook wel eens vitamine shake genoemd - is bovendien de perfecte aanvulling op een gezonde levensstijl. Ook als je wilt afvallen of behoefte hebt aan extra vitamines. Op deze pagina lees je er alles over onze gezonde maaltijdshake.

Een maaltijdshake komt altijd van pas

Of je nu kiest voor een Orangefit Hero of Orangefit Diet van Orangefit: met onze smaakvolle maaltijdshakes geef je jouw lichaam precies waar het om vraagt. Alle eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen zitten erin. En dat ook nog eens plantaardig!

Zo is een maaltijdshake ideaal als je een drukke dag hebt, maar ook zeer geschikt ter ondersteuning bij het afvallen. Last van verminderde weerstand? Ook dan kan een maaltijdshake of vitamine shake een redder in nood zijn. Een perfecte maaltijdvervanger voor gewichtsverlies en boordevol goede vitamines? Gewoon eens proberen!

Maaltijdshakes passen bij een actieve levensstijl

Rennen, vliegen, haasten. Een drukke baan, een partner, kinderen of vrienden en vriendinnen waar je tijd mee wilt doorbrengen. En dan ook nog regelmatig sporten of andere leuke dingen doen. We leven in een tijd die bol staat van de activiteiten. Je hoeft je geen moment te vervelen. Je lichaam heeft daarom veel energie nodig. Meer dan een ontbijtje of broodje tussendoor kunnen bieden. Een maaltijdshake of vitamine shake is de perfecte aanvulling op je maaltijden. Makkelijk voor onderweg of tussen alle bedrijvigheid door. En niet te vergeten: gezond en boordevol goede voedingsstoffen. Niet alleen dat, onze maaltijdshakes zijn ook nog eens plantaardig. Met een volwaardige maaltijdshake van Orangefit kun jij doorgaan met lekker leven, zonder dat het ten koste gaat van je energie en lichaam.

Maaltijdshakes maken afvallen makkelijker

Het is makkelijker gezegd dan gedaan: minder eten om minder calorieën binnen te krijgen dan waar je lichaam om vraagt. Heb jij geen zin om schreeuwend van de honger door het leven te gaan? Om voortdurend met een knorrende maag opgescheept te zitten? Of om je meer dan nodig druk te maken over de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt? Probeer dan eens een maaltijdshake van Orangefit. Daarmee zie je in een oogopslag hoeveel je eet en wat je eet. Dat laatste is zeker zo belangrijk. Dus is het goed om te weten dat onze maaltijdshakes alle belangrijke en noodzakelijke ingrediënten en voedingsstoffen bevatten. Eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen; you name it. Zorgeloos - en niet te vergeten smakelijk - afvallen komt zo ook voor jou binnen handbereik met de maaltijdshakes van Orangefit.

Maaltijdshakes geven energie voor op drukke dagen of sportieve prestaties

Maak je lange dagen op je werk? Heb je veel overleg of zit je veel in de auto? Duik jij regelmatig de sportschool in? Sta je op zondagochtend op het voetbalveld voor een potje elf tegen elf? Of trap je een paar keer per week de nodige kilometers weg op de racefiets of mountainbike met je fietsmaatjes? Dan kun je wel wat extra brandstof gebruiken om te zorgen dat de tank niet leeg raakt. Want niets is zo frustrerend als geen energie hebben. Dat je collega's, team of ploeg wel door kan maar jij moet afhaken, omdat je de ‘man met de hamer’ tegenkomt. Neem om dat te voorkomen als aanvulling op je dagelijkse voeding een maaltijdshake van Orangefit. Of geef je lichaam een extra boost met een eiwitshake. Op die manier kun jij blijven presteren, meer van je lichaam vragen dan je tegenstanders of op sportief gebied ook het onderste uit de kan halen.

Maaltijdshakes zijn een lekkere, gezonde aanvulling op gewone maaltijden

Laten we eerlijk zijn: een maaltijdshake is géén complete vervanger voor zowel je ontbijt, middageten en avondmaaltijd. Het is, anders gezegd, niet ons advies om alleen te leven op vitamine shakes of alleen nog maar boodschappen te doen bij Orangefit en Appie Happie links te laten liggen als het om voedsel gaat. Onze maaltijdshake is ook niet bedoeld als hoofdingrediënt bij een shake dieet.

Wat wél werkt is om regelmatig een maaltijdshake of vitamine shake in te passen in je normale eetpatroon. Als je onderweg bent. Even geen tijd hebt voor een uitgebreide lunch of wel extra energie nodig hebt, maar de vaak ongezonde snacks in de tankstations of sportkantine liever laat voor wat ze zijn. Juist dan bewijst een maaltijdshake van Orangefit zijn waarde als maaltijdvervanger.

Kies voor gemak. Als maaltijdvervangend product is het een kwestie van mixen met water en klaar voor gebruik! Op een lekkere en verantwoorde manier snel je hongergevoel wegwerken? Het kan met de shakes van Orangefit.

Zo compleet zijn onze maaltijdshakes! Onze maaltijdshake bevat:

- Eiwitten: de belangrijkste bouwstenen van ons lichaam. Ze zijn nodig voor de aanmaak van nieuwe cellen, maar ook voor het vervangen van bestaande. Alle weefsels in ons lichaam zijn opgebouwd uit cellen die eiwit bevatten zoals; spieren, organen, het zenuwstelsel, de botten en het bloed. Onze maaltijdshake is rijk aan eiwitten.

- Koolhydraten: om goed te functioneren en te presteren hebben we energie nodig. Koolhydraten of suikers geven het lichaam die broodnodige energie en zorgen daarnaast voor een goede stofwisseling.

- Gezonde vetten: vetten fungeren als bouwstof voor onze hormonen en cellen. Gezonde of onverzadigde vetten helpen het immuunsysteem en verlagen de kans op hart- en vaatziekten. Ze dragen bovendien bij aan spierherstel en remmen de kans op ontstekingen.

- Vezels: vezels zijn opruimers. Ze maken je darmen schoon en dragen zo bij aan een gezonde spijsvertering en stoelgang, zodat je fit blijft en lekkerder in je vel zit.

- Vitaminen/mineralen: ook vitaminen en mineralen zijn betrokken bij de stofwisseling. Ze helpen bij de afbraak en opname van onze voeding, vormen hormonen en enzymen en helpen de werking van onze spieren. Een tekort is slecht voor de weerstand en kan voor concentratiestoornissen en (chronische) vermoeidheid zorgen.

De beste complete maaltijdshake

Ben je op zoek naar een lactose vrije maaltijdshake op basis van plantaardige eiwitten? Wil je gezond afvallen, op gewicht blijven of aankomen? Met onze volwaardige maaltijdshakes, op basis van plantaardige eiwitten, is alles mogelijk. Door een maaltijd te vervangen door een Orangefit maaltijdshake grijp je minder snel naar een ongezonde hap én krijg je alle bouwstoffen binnen die je lichaam nodig heeft.