Bananenbrood is lekker, maar wat dachten jullie van bananentaart?

vegan-bananentaart-fb

Ingrediënten

Voor de bodem

  • 125 gram verse dadels
  • 1 scoop Orangefit Vanille
  • 80 gram kokosrasp
  • 125 gram cashewnoten
  • 10ml limoensap

Voor de vulling

  • 2 rijpe bananen
  • 75 gram cashewnoten
  • 60 gram kokosolie (gesmolten)
  • 90 gram dadelstroop
  • 1tl vanille extract

Benodigdheden

  • Taartvorm (kleine)
  • Bakpapier
  • Keukenmachine 
  • Blender

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot alles fijn vermengd is tot een stevige substantie
  2. Bekleed de taartvorm met het bakpapier en doe hierin het mengsel van de bodem en druk stevig aan
  3. Doe alle ingrediënten voor de vulling in een blender tot alles tot een goed beslag is gemengd
  4. Doe de vulling over de bodem heen en verspreid alles gelijk
  5. Bekleed de taart met aluminiumfolie en laat hem een nacht in de vriezer staan
  6. Bewaar de taart te allen tijden in de vriezer, anders wordt hij te zacht
  7. Kort voor het consumeren even uit de vriezer halen is aan te raden!

Voedingswaarden (1/8e)

  • 383 kcal
  • 26 gram vet
  • 30 gram koolhydraten
  • 9,5 gram eiwit