Waarom is Orangefit Diet geschikt om af te vallen?

1 januari 2020|Orangefit|Leestijd: 4 min

De zon is de laatste weken lekker aan het stralen en we merken dat mensen daarom automatisch weer wat meer op hun figuur aan het letten zijn.

Afvallen en vooral verantwoord afvallen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Om je een steuntje in de rug te geven hebben we Orangefit Diet ontwikkeld.

Hieronder vertellen we je graag wat Orangefit Diet is en waarom het je ondersteunt bij afvallen.

Wat is Orangefit Diet?

Orangefit Diet is een plantaardige dieetmaaltijd met alle voedingstoffen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen.

Orangefit Diet is laag in calorieën, rijk aan eiwitten en vezels en bevat alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Ideaal om (tijdelijk) je ontbijt, lunch tussendoortjes mee te vervangen

Waarom is Orangefit Diet geschikt om af te vallen?

Wanneer je op een gezonde en verantwoorde manier wilt afvallen zijn er een aantal belangrijke factoren waar je op moet letten en waar je rekening mee wilt houden.

Hieronder zetten we deze punten voor je op een rij.

1. Het helpt je verantwoord een calorietekort te creëren

Het allerbelangrijkste om rekening mee te houden als je wilt afvallen is de caloriebalans.

Om af te vallen moet je namelijk tijdelijk zorgen dat deze balans negatief is.

Dit betekent simpelweg dat je dagelijks minder calorieën binnen moet krijgen dan je lichaam verbruikt. Als je voor een bepaalde periode minder binnen krijgt, dan zal je lichaam vet gaan verbranden waardoor je zult afvallen.

Uiteraard wil je dit wel op een verantwoorde manier doen. Orangefit Diet helpt je op een gezonde manier een maaltijd te vervangen, zodat je minder calorieën binnen krijgt, maar wel alsnog de juiste hoeveelheid voedingsstoffen.

2. Het helpt je voldoende eiwitten te eten

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies. Wanneer je gaat afvallen is het belangrijk om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen.

Dit helpt bij het in stand houden van je spiermassa en voorkomt dat je lichaam je spieren gaat afbreken om aan energie te komen. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Het eten van voldoende eiwitten tijdens een maaltijd kan bovendien een goed verzadigd gevoel geven.

Een complete maaltijd van Orangefit Diet bevat 30 gram plantaardige eiwitten. Dit helpt je dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen en dat je minder snel honger krijgt terwijl je afslankt.

3. Het zit vol met vezels!

Vezels zijn belangrijke stoffen voor een gezonde spijsvertering en een goede gezondheid. Ook dragen ze bij aan een verzadigd gevoel waardoor je een langere tijd vol zit na een maaltijd.

Tijdens het afvallen wil je er daarom voor zorgen dat je dagelijkse maaltijden ook voldoende vezels bevatten.

Orangefit Diet bevat 5 gram vezels per maaltijd. Dit maakt afvallen niet alleen gemakkelijker, maar je zult het ook langer volhouden.

4. Het geeft je de juiste voedingsstoffen

Omdat je lichaam tijdens het afvallen minder binnen krijgt dan het eigenlijk nodig heeft, wil je zorgen voor de juiste voedingsstoffen en er zeker van zijn dat je geen onnodige tekorten creëert.

Kies tijdens het afvallen daarom voor volwaardige producten. Deze producten bevatten:

  • Minder calorieën
  • Meer eiwitten
  • Goede/complexe koolhydraten
  • Goede vetten
  • Meer vezels
  • Veel vitamines en mineralen

Orangefit Diet is een voorbeeld van volwaardige voeding. Het is rijk aan eiwitten en vezels en bevat per maaltijd 30% van de dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitaminen en mineralen. 

5. Het geeft je minder stress

Een dieetmaaltiijd zoals Orangefit Diet maakt het afvallen een stukje makkelijker omdat je exact weet wat je binnen krijgt en zo op een gezonde manier tijdelijk voor een calorietekort kunt zorgen.

Een maaltijdvervanger is niet voor altijd, maar kun je wel na het afvallen regelmatig gebruiken om je dagelijkse calorie inname te controleren en er zo voor te zorgen dat je je nieuwe gewicht vasthoudt :) 

Extra hulp nodig bij het afvallen?

Met Orangefit Diet weet je dat je een volwaardig en verantwoord product in huis haalt. Maar wat mag je naast Orangefit Diet nog meer eten om verantwoord af te vallen?

Dit is een vraag die we vaak krijgen en daarom willen we je hierbij helpen.

Wanneer je het Afslankpakket koopt ontvang je een uitgebreid en persoonlijk voedingsschema zodat je precies weet wat je naast je Orangefit Diet nog meer kan eten.

Dit voedingsschema bestaat uit:

  • Vijf dagschema's afgestemd op jouw lichaam
  • Tips over gezond afvallen
  • Makkelijk een gezonde recepten
  • Variatielijsten

Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier!