Vitamine C: onze stap extra + nieuw design

25 mei 2020|Orangefit|Leestijd: 2 min

In dit artikel gaan we het niet hebben over de voordelen van vitamine C, maar over waarom de Vitamine C een nieuw design heeft en wat de stap extra is van ons nieuwe product.

Wil je eerst de voordelen van vitamine C lezen, lees dan ons artikel 'Wat is vitamine C en waarom is het belangrijk?' of lees de informatie op onze productpagina.

Let's go!

Tijd voor meer oranje!

Ze zeggen wel eens "Time flies when you're having fun". Dat is echt zo, want dit jaar bestaan we alweer vijf jaar.

Dit is een fantastische mijlpaal en dat gaan we daarom groots aanpakken. Er komen nieuwe designs, nieuwe producten en we worden nog groener.

We gaan onszelf dus flink omkleden. We willen onszelf iedere dag verbeteren, maar verder blijven we zoals wie we zijn. Benaderbaar, betrouwbaar en vol oranje power.

De nieuwe vitamine C geeft je alvast een ‘sneak peak’ van onze nieuwe designs. De rest van ons assortiment en nieuwe updates volgen na de zomer.

Vitamine C met Bioperine®

Volwassen vrouwen en mannen hebben dagelijks minimaal 75 mg vitamine C nodig. Voor onze Vitamine C hebben we gekozen voor een verantwoorde dosering van 250 mg. Een hogere dosering dan dit is niet nodig.

Om er voor te zorgen dat deze 250 mg zo goed mogelijk wordt opgenomen door je lichaam hebben we Bioperine® toegevoegd. 

Bioperine® is een extract van zwarte peper dat er voor zorgt dat voedingsstoffen beter worden opgenomen. 

Plantaardige capsules

De capsules van onze vitamine C zijn volledig plantaardig. Ook hebben we er voor gezorgd dat capsules lekker klein zijn, zodat je ze gemakkelijk in kunt nemen.

Vragen of bestellen?

Heb je vragen over onze nieuwe vitamine C? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar! Wil je de vitamine C meteen bestellen? Klik dan hier