5 praktische voordelen van Orangefit Hero

21 juni 2019|Orangefit|Leestijd: 3 min

We leven tegenwoordig in een wereld waarin we het druk hebben en vaak weinig tijd hebben om gezond en verantwoord te blijven eten.

Hiervoor hebben we bij Orangefit speciaal Orangefit Hero ontwikkeld. Een complete ontbijtshake voor mensen die een drukke levensstijl hebben.

Fit Green Hero is gemakkelijk, praktisch en gemaakt voor die momenten waarop je even minder tijd hebt maar wel verantwoord wilt blijven eten.

In dit artikel zetten we 5 praktische voordelen van Orangefit Hero voor je op een rij. 

Wat is Orangefit Hero?

Orangefit Hero is een plantaardige alles-in-1-shake met een optimale verhouding van macronutriënten. Het is verder een goede bron van vezels en bevat alle vitaminen en mineralen die je lichaam dagelijks nodig heeft.

Orangefit Hero is een complete shake met niet alleen eiwitten, maar ook hoogwaardige koolhydraten en goede vetten en is daarom zeer geschikt als ontbijt, lunch, avondeten of verantwoord tussendoortje.

Wat zijn de praktische voordelen van Orangefit Hero?

Orangefit Hero helpt iedereen met een druk bestaan die kiest voor een gezonde en bewuste leefstijl. Hieronder zetten we 5 praktische voordelen van Orangefit Hero voor je op een rij.

1. Helpt je met je drukke baan

Orangefit Hero is speciaal gemaakt voor de momenten waarop je het druk hebt met je werk. Het is een complete uitgebalanceerde maaltijd die je kunt gebruiken als ontbijt, lunch of avondmaaltijd.

Ideaal dus wanneer je vroeg de deur uit moet, geen tijd hebt om uitgebreid te lunchen of onverwacht moet overwerken. Met Orangefit Hero heb je binnen een minuut een ontbijt, lunch, avondmaaltijd of verantwoord tussendoortje klaar!

2. Helpt je onderweg

Wanneer je veel onderweg bent is het vaak lastig om gezond te blijven eten. Treinstations en tankstations hebben meestal niet de beste opties en maken het een uitdaging om een gezonde maaltijd of een compleet tussendoortje te vinden.

Moet jij dagelijks veel reizen? Fit Green Hero is hiervoor de oplossing. In de trein, tram of in de auto, met Orangefit Hero heb je altijd een verantwoorde maaltijd bij de hand.

3. Helpt je tijdens je studie

Om ervoor te zorgen dat je hersenen optimaal functioneren is het belangrijk om te zorgen dat je de juiste vitamines, mineralen en vetten binnen krijgt.

Ook wil je liever geen maaltijden overslaan of (te) zware maaltijden eten tijdens het studeren omdat dit een negatieve invloed kan hebben op je energielevels.

Met Orangefit Hero krijg je alle essentiële voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnen die je dagelijks nodig hebt en heb je de controle om zelf te bepalen hoeveel je ervan neemt.

Heb je weinig tijd tussen colleges of behoefte aan een gezond tussendoortje tijdens het studeren? Dan is Orangefit Hero de perfecte uitkomst.

4. Helpt je bij je gezondheidsdoelen

Als je het belangrijk vindt om gezond te eten om goed voor je lichaam te zorgen, dan zul je vast merken dat dit behoorlijk lastig kan zijn als je een drukke dag hebt. Me Orangefit Hero kan je er voor te zorgen dat je toch alle vitamines en mineralen en macronutriënten (eiwitten, koolhydraten, vetten) bnnen krijgt, ondanks dat je een drukke dag hebt. Zo hoeven je gezondheidsdoelen niet te lijden onder jouw actieve en veeleisende levensstijl.

5. Helpt je met je sportprestaties

De juiste voeding heeft een grote invloed op je sportprestaties. Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om een goede maaltijd te eten voor of na je training dan is Orangefit Hero je held die helpt bij je sportprestaties.

Orangefit Hero heeft een uitstekende combinatie van goede koolhydraten en gezonde vetten die je de nodige brandstof geven en bevat plantaardige eiwitten die bijdragen aan het herstellen van je lichaam.