Fit Green Meal Diet

Een complete maaltijd, rijk aan eiwitten en vezels, laag in calorieën

Afvallen. Plantaardig, verantwoord en gezond!

Bij Orangefit snappen we dat een beetje hulp en ondersteuning bij het afvallen belangrijk voor je is. Er zijn genoeg momenten in ons leven dat we een paar kilootjes minder, een strakker lichaam en een betere conditie willen. Daarbij is een kilootje minder vaak makkelijker gezegd dan gedaan. En als je gaat afvallen, is het belangrijk dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en je geen ongezonde tekorten creëert. Daarom hebben we speciaal voor jou Fit Green Meal Diet ontwikkeld. Een plantaardige dieetmaaltijd voor de momenten waarop gemak en resultaat tellen. Met alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je nodig hebt. Fit Green Meal Diet is gezond, verantwoord en laag in calorieën. Ideaal als ontbijt, lunch of avondeten. Maar ook lekker en perfect als gezond tussendoortje. Fit Green Meal Diet is jouw steun in de rug. Ontwikkeld voor resultaat. Gezond en makkelijk.

Gemak
Fit Green Meal Diet is ideaal als ontbijt, lunch of avondeten, maar ook aanvullend als tussendoortje.
Gemak
Fit Green Meal Diet is laag in calorieën, rijk aan eiwitten en vezels. Bevat alle vitaminen en mineralen.
Gemak
Fit Green Meal Diet ondersteunt je bij gewichtsbeheersing en helpt je bij het afslanken.
+ Rijk aan vezels en eiwitten, vezels, mineralen, groene thee

Een uitgebalanceerde dieetmaaltijd.

Fit Green Meal Diet is een uitgebalanceerde dieetmaaltijd met alle voedingstoffen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen. Eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels. Ook compleet in vitaminen en mineralen. Een schepje Fit Green Meal Diet bevat precies 100 kcal. Omdat iedereen uniek is, hebben we Fit Green Meal Diet zo ontwikkeld dat je met het bijgeleverde schepje helemaal zelf bepaalt hoeveel calorieën je tot je neemt. Gemakkelijker wordt het niet.

Een schepje bevat:

  • 100 kcal
  • 11% Vitaminen/mineralen
  • 11,4 g eiwitten
  • 8,8 g koolhydraten
  • 3,3 g vezels
  • 2,1 g vetten

De beste plantaardige ingrediënten.

Alle plantaardige ingrediënten uit Fit Green Meal Diet zijn met zorg voor jou geselecteerd. Fit Green Meal Diet is rijk aan eiwitten en vezels en bevat o.a. quinoa, lijnzaad, groene thee en alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt. Fit Green Meal Diet is lactosevrij, sojavrij, non-GMO en bevat geen kunstmatige zoet- en smaakstoffen.

Fit Green Meal Diet is afvallen. Plantaardig, gezond en verantwoord!

Bestel nu