Als ondernemer wil je graag dat het goed gaat met je bedrijf en ben je altijd opzoek naar nieuwe kansen, mogelijke verbeteringen en extra manieren om meer omzet te genereren.

Supplementen zijn een goede manier om je klanten te helpen met het behalen van hun doelen. Waarom het juist nu het ideale moment is vertellen we je graag in dit artikel.

Foto: Heerlijk Eko Wormerveer

1. De sportscholen gaan weer open

Over twee dagen is het zo ver: de sportscholen gaan weer open! Mensen kunnen niet wachten en als je de geluiden om je heen hoort gaat iedereen straks weer fanatiek aan de slag.

Dat de sportscholen weer opengaan betekent ook dat er meer supplementen gebruikt gaan worden. Met name eiwitshakes, afslankshakes, sportdrankjes en vitaminepillen zullen straks weer meer gebruikt worden.

Bereid jezelf en je bedrijf alvast goed voor door in te spelen op de toenemende vraag.

2. Onze zwemkleding mag weer uit de kasten

We mogen weer op vakantie! Of het nu een binnenlandse of buitenlandse vakantie wordt, of dat we lekker een aantal dagen van het zonnige weer gaan genieten op het strand of bij het zwembad, we willen er graag toch zo goed mogelijk bij lopen.

In het online gedrag van Orangefitters merken we dat veel klanten bezig zijn met afvallen en ook bij Google Trends is deze trend zichtbaar.

Zorg ervoor dat je de juiste producten in huis hebt voor de mensen die een paar kilo kwijt willen raken, zoals de Fit Green Meal Diet.

3. Gezondheid staat bovenaan het lijstje

Meer dan ooit zijn we bezig met onze gezondheid. Gezond en gevarieerd eten is de basis, daarnaast zoeken klanten naar de juiste supplementen. De verwachting is dat meer mensen supplementen zullen gaan gebruiken ter ondersteuning van hun fitheid en weerstand en dat mensen die al supplementen namen, nog bewuster zijn geworden.

Probeer dus een breed assortiment te bieden, zoals eiwitshakes, maaltijdshakes, vitamines, mineralen en gezonde tussendoortjes. Op deze manier heb je voor iedereen wat wils.

4. Vraag naar plantaardig blijft groeien

Mensen gaan steeds vaker op zoek naar plantaardige alternatieven. Niet alleen worden dierlijke eiwitshakes op basis van melk steeds vaker ingeruild voor plantaardige eiwitshakes, maar ook neemt de vraag naar visolie af en de vraag naar het alternatief, algenolie, toe.

Hetzelfde zie je op het gebied van vitamine D3 wat oorspronkelijk uit schapenwol wordt gehaald maar waar consumenten nu steeds vaker voor mossen kiezen. De plantaardige variant.

Tip: door te kijken naar je huidige assortiment en jezelf af te vragen voor welke producten je een alternatief aan kunt bieden, ontdek je misschien nog wel meer producten die kansen bieden om op in te spelen en zo je omzet verhogen. 

In dit artikel heb je vier redenen gelezen over waarom supplementen je helpen om je omzet te verhogen. Veel succes met bovenstaande tips en mocht je nog vragen hebben over onze producten, staan we voor je klaar!