Bij Orangefit werken we aan een gezonde en fittere wereld. Dit doen we niet alleen door het ontwikkelen van gezonde plantaardige producten, maar we delen ook graag onze kennis op het gebied van voeding en leefstijl met je.

Gezond blijven eten is niet altijd eenvoudig en ook het samenstellen van je voeding kan voor veel mensen behoorlijk lastig zijn. Wat moet je nou exact eten om af te vallen of om op gewicht te blijven? 

Die vragen beantwoorden we graag voor je door een gratis en persoonlijk voedingsschema voor je op te stellen.

Jouw persoonlijke voedingsschema

Wil je afslanken of gewoon lekkerder in je vel zitten? Met je persoonlijke voedingsschema weet je exact wat je moet eten om je gewenste gewicht te behalen. 

Het plannen van je maaltijden kan soms best ingewikkeld en tijdrovend zijn. Onze voedingscoaches hebben veel ervaring en expertise met het opstellen van voedingsschema’s.

Met je Orangefit Voedingsschema hoef je hier zelf niet meer over na te denken. Het enige dat jij hoeft te doen na het plaatsen van je bestelling, is laten weten wat je voorkeuren zijn.

Wij zullen daarna het denkwerk voor je doen, zodat jij je doelen kunt behalen.

Afslankpakket 

Wanneer je het Afslankpakket bestelt, krijg je per mail een code met toegang tot het Orangefit Voedingsadvies. Hier krijg je een vragenlijst om in te vullen. Na het beantwoorden van deze vragenlijst gaan we direct met je voedingsschema aan de slag en ontvang je je voedingsschema doorgaans binnen één werkdag.

Het Afslankpakket bestaat uit tweemaal Orangefit Diet, een shaker en het voedingsschema. Orangefit Diet is een plantaardige dieetmaaltijd. Orangefit Diet is laag in calorieën, rijk aan eiwitten en vezels en bevat alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen. 

Hoe ziet het Orangefit voedingsschema eruit?

Het voedingsschema bestaat uit lekkere en gezonde maaltijden met volwaardige tussendoortjes. Ook is je Orangefit Diet in het voedingsschema verwerkt.

Je weet dus niet alleen wat je moet eten om je doelen te bereiken, maar leert ook gelijk hoe je jouw Diet in het dagelijkse leven kunt toepassen.

Naast het voedingsschema ontvang je van ons ook variatielijsten en tips over gezondheid en voeding.

Speciale wensen

Wil je een voedingsschema dat vegetarisch of lactosevrij is? Dan kun je dit eenvoudig aangeven en houden we hier rekening mee. Heb je verder geen speciale voorkeur of wil je juist een 100% plantaardig voedingsschema? Dan is dit uiteraard ook geen probleem.