Met Orangefit willen wij de wereld fitter maken. En met de wereld, bedoelen wij de hele wereld. Door fit en gezond te leven voel je je beter en presteer je beter. Daarom willen wij dat fitheid voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is.

Om hiervoor te zorgen hebben wij in dertien maanden tijd een plantaardig en hypoallergeen eiwit ontwikkeld dat zó gebruiksvriendelijk is, dat iedereen het zonder klachten kan gebruiken.

Zo ook de mensen met de ziekte van Crohn en mensen met veel voorkomende intoleranties. Koen de B, heeft ook de ziekte van Crohn en is één van de tevreden gebruikers die ons eiwit, FIT Green Protein, dagelijks en zonder klachten gebruikt om aan te sterken. Lees hieronder zijn verhaal:

"Eindelijk eiwitten voor mijn ziekte van Crohn."

Koen de B: “Mijn ervaring met Orangefit was in het begin sceptisch, met name omdat vorige eiwitshakes mij buikkrampen veroorzaakte door de slechte verteerbaarheid ervan, zo zorgde Orangefit voor volledige tolerantie van mijn darmen. Als Crohn-patiënt heb je te maken met gewichtsverlies doordat eiwitten niet of nauwelijks worden opgenomen door de (zieke) darmen.

Door dagelijks een maand lang een shake met Orangefit te drinken ben ik in een maand tijd bijna 3 kilo aangekomen, een groot bijkomend voordeel hiervan is dat mijn weerstand hierdoor stukken beter is geworden. De ziekte van Crohn is inmiddels 5 jaar bij mij vastgesteld en mijn weerstand is nu beter dan de afgelopen 5 jaar!

De smaak van FIT Green Protein is voor mij meer dan prima. Door Orangefit heb ik weer reserve op kunnen bouwen en durf ik als oud beroepsmilitair me eigen weer fysiek te prikkelen door te gaan sporten. Het klinkt gek, maar door Orangefit heb ik m’n kracht weer terug.

Ik kan nu weer 50 push ups achter elkaar doen. Ik ben dus super blij dat ik eindelijk een geschikt eiwit heb voor mijn ziekte van Crohn. Van sceptisch naar stukken fitter, Orangefit is dan ook een product wat voor mij nu dagelijks in mijn voedselpatroon past”

Wij hebben de achternaam van Koen buiten beschouwing gelaten. Wil je Koen zijn verhaal verifiëren, laat het ons even weten. Dan bezorgen wij je een persoonlijke referentie. 

Orangefit & Spieren voor Spieren

Naast het helpen en ondersteunen van mensen met aandoeningen en intoleranties, helpen wij ook kinderen met een spierziekte. Dit doen wij samen met Spieren voor Spieren. In Nederland lijden 20.000 kinderen aan een spierziekte.

Voor hen is onbezorgd spelen en sporten helaas niet vanzelfsprekend. Om deze zieke kinderen een betere toekomst te bieden doneren wij iedere maand een bedrag aan Spieren voor Spieren. Op deze manier proberen wij een betere toekomst voor deze kinderen te bouwen.