We leven tegenwoordig in een wereld waarin we het druk hebben en steeds minder tijd hebben om gezond en verantwoord te blijven eten.

Hiervoor hebben we bij Orangefit speciaal Fit Green Hero ontwikkeld. Een plantaardige alles-in-1-shake voor iedereen die op een eenvoudige, bewuste manier zijn dagelijkse voedingsstoffen wil binnen krijgen.

Fit Green Hero is een gezonde, complete en makkelijke on-the-go-maaltijd gemaakt voor die momenten waarop je even minder tijd hebt, maar wel verantwoord wilt blijven eten.

In dit artikel zetten we de voordelen van Fit Green Hero voor je op een rij.

Wat is een on-the-go-maaltijd?

Een on-the-go-maaltijd is een complete alles-in-1-shake met een goede combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels die alle vitamines en mineralen bevat die je lichaam nodig heeft.

Een on-the-go-maaltijd is bedoeld om dagelijks één of meerdere maaltijden of tussendoortjes te vervangen. Ook wordt een on-the-go-maaltijd steeds vaker gebruikt als aanvulling op je dagelijkse voeding. Ideaal rondom je training of wanneer je het gewoon te druk hebt en niet wilt stressen over een gezonde maaltijd.

Wat is Fit Green Hero?

Fit Green Hero is voor iedereen die kiest voor een gezonde en bewuste leefstijl. Fit Green Hero is een uitgebalanceerde plantaardige alles-in-1-shake met een optimale verhouding van macronutriënten. Het is verder een goede bron van vezels en bevat alle vitaminen en mineralen die je lichaam dagelijks nodig heeft.

Fit Green Hero is een complete shake met niet alleen eiwitten, maar ook hoogwaardige koolhydraten en goede vetten en is daarom zeer geschikt als ontbijt, lunch, avondeten of verantwoord tussendoortje.

Lees hieronder de belangrijkste 6 voordelen van Fit Green Hero:

1. Gezond en gemakkelijk

We leven in een wereld waarin we het druk hebben en niet altijd de mogelijkheid hebben om gezond te blijven eten. Ook worden we regelmatig geconfronteerd met allerlei ongezonde snacks en suikerrijke tussendoortjes.

Fit Green Hero is gemaakt voor die momenten waarop je behoefte hebt aan een goede gezonde maaltijd, maar gewoon even minder tijd hebt. Zo heb je altijd een ontbijt, lunch, avondmaaltijd of verantwoord tussendoortje bij de hand.

2. Eiwitrijk

Eiwitten zijn essentieel voor een goede gezondheid. Het zijn de bouwstoffen van ons lichaam en eiwitten zijn betrokken bij vele processen in ons lichaam.

Het is belangrijk om dagelijks voldoende eiwitten te eten en een gezonde maaltijd zou in principe uit een goede hoeveelheid eiwitten moeten bestaan.

Fit Green Hero bevat 17 gram plantaardige eiwitten per schepje. Met Fit Green Hero zorg je er dus gemakkelijk voor dat je dagelijkse voldoende eiwitten binnen krijgt.

3. Rijk aan vezels

Vezels zijn belangrijke stoffen voor een gezonde spijsvertering en dragen bij aan een verzadigd gevoel na een maaltijd. Een gezond dieet zou daarom uit een ruime hoeveelheid (30-40g) vezels moeten bestaan.

Ook heeft vezelrijke voeding een gunstige invloed op onze gezondheid en verlagen de kans op ziektes (diabetes type 2, hart- en vaatziekten) en verschillende darmaandoeningen.

Fit Green Hero bevat 5 gram vezels per schepje om ervoor te zorgen dat je dagelijks ook voldoende vezels binnen krijgt.

4. Volwaardige voeding

De basis van gezonde voeding bestaat uit volwaardige producten met zo min mogelijk ingrediënten en toevoegingen. Als je werkt aan een gezond en fit lichaam is het belangrijk dat je gevarieerd blijft eten, maar wanneer we het druk hebben of onderweg zijn is dit niet altijd eenvoudig,

Fit Green Hero is een volwaardige on-the-go-maaltijd die alle nodige vitaminen en mineralen bevat. Ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt, onderweg bent, veel sport of gewoon op een gezonde en makkelijke manier alles binnen wilt krijgen.

5. De beste ingrediënten

Fit Green Hero bestaat uit de allerbeste plantaardige ingrediënten. Het bevat onze vertrouwde erwten-eiwitten, havermeel, quinoa, lijnzaad, chlorella, spirulina en alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft.

Fit Green Hero is lactose- en sojavrij, non-GMO en bevat verder geen overbodige toevoegingen of andere kunstmatige zoet- en smaakstoffen.

6. Persoonlijk Orangefit voedingsschema

Om je doelen te behalen is het belangrijk dat je de juiste voeding in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Daarom ontvang je een uitgebreid voedingsschema dat volledig aansluit op jouw lichaam wanneer je 3 of meer zakken Fit Green Hero bestelt.

Met je eigen Orangefit voedingsschema weet je exact wat je moet eten om je gezondheidsdoelen te behalen. Het schema bestaat uit lekkere en gezonde recepten, maar wordt zo opgebouwd dat je alle maaltijden of tussendoortjes eenvoudig kunt vervangen met je Fit Green Hero.

Zo weet je meteen hoe je Fit Green Hero optimaal kunt toepassen in jouw gezonde en actieve leven