Are you ready to #joinTEAMorangefit????

Omdat wij geloven in het zijn van een TEAM starten wij vanaf 19 september ons eigen team, TEAM Orangefit. Een TEAM waar elke atleet van ieder niveau deel van uit kan maken, jij dus ook! Vanaf 19 september kun jij onderdeel zijn van ons TEAM. Claim gratis je Orangefit lidmaatschap en wordt voortaan exclusief uitgenodigd voor de tofste trainingen, seminars, workshops en productreleases.

Bij Orangefit hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt om onze producten te verspreiden én verbeteren. Daarmee zetten wij in om onze droom waar te maken; to create a fitter world. Vanaf 19 september is die droom weer een stap dichterbij, met de lancering van onze vernieuwde vanilla en chocolade smaken maken wij plantaardige proteïne toegankelijk voor iedereen. Ook zullen onze proteïne vanaf 19 september verkrijgbaar zijn in 450 gram verpakkingen. Vanaf nu is Orangefit ‘a way of life’ en een movement waarmee we samen met jou voor een fittere wereld gaan.

Wij gaan deze droom niet alleen waar maken, maar vragen jouw hulp en nodigen je uit om met ons op deze trein te springen. Dus claim gratis je spot in ons TEAM en proef als eerste onze vernieuwde vanilla en chocolade smaken op onze TEAM Kick off op 19, 20 of 22 september.

Train op 19 of 20 september met één van onze toptrainers. Of leer met ons mee over voeding en sport-psychologie op 22 september tijdens een exclusieve serie lezingen en workshops door onze Orangefit experts.

TEAM: Together Everyone Achieves More.

HET PROGRAMMA

Maandag 19 september
  • 19.00 – 20.00 Dutch Barstarzz, Calisthenics
  • 19.00 – 20.00 Dennis Wijnhold, kickboksen
  • 20.00 – 21.00 LARZ, High Intensity Training
Dinsdag 20 september
  • 18.30 - 19.30 Lisanne de Witte - Masterclass Running
  • 19.00 – 20.00 Stephan Bes, Crossfit
  • 19.00 – 20.00 Robbert Miedema, High Intensity Circuit Training
Donderdag 22 september (19.00 - 21.00)
  • Charlotte de Jong (Charlie’s Kitchen)
  • Sarai Pannekoek (Sport Diëtist)
  • Kay Ziesemer (Sport Psycholoog)
Locatie: CrossFit Vastberaden Amsterdam

* ZO MELD JIJ JE AAN!

Zet jezelf op aanwezig in dit event EN mail naar team@orangefit.nl welke training jij gaat tackelen of dat je naar de seminars komt.

Wees er snel bij, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om als eerste je lidmaatschap je claimen en deel te nemen aan het kick off event van ons TEAM.

Get Fueled by Orangefit!

productshoot

ONZE TOP COACHES

Larz (@larznl)  Sarai (@saraipannekoek)Robbert (@robbertmiedemapersonaltraining)

Charlotte (@charlie_s_kitchen) Dennis-(@denniswijnhold)Stephan (@stephanbes21)

Terence (@dutchbarstarzz) Kay (@kayziesemer) question