We wilden dit recept eigenlijk bewaren voor ons Orangefit receptenboek, maar deze gezonde eiwitrijke cheesecakes zijn zo lekker dat we ze niet langer geheim konden houden voor je. Enjoy!

cheesecake-fb

Ingrediënten

Voor de bodem

  • 3 el dadelstroop
  • 45 gram havermout
  • 4 el pindakaas

Voor de cheese

  • 300 gram Coyo kokosyoghurt
  • 1 scoop FIT Green Protein vanille of chocolade
  • 10 gram kokosmeel
  • 1 el dadelstroop

Bereidingswijze

  • Spray 5 mini ovenschaaltjes in met bakspray
  • Pak een mengkom om de ingrediënten voor de bodem te mengen
  • Het moet een stevig mengsel worden, licht plakkerig
  • Verdeel het mengsel van de bodem over de 5 mini ovenschaaltjes 
  • Druk goed aan met een vork of spatel
  • Maak de mengkom schoon en doe hierin de ingrediënten voor de cheese
  • Zorg met een spatel dat alle ingrediënten goed met elkaar gemengd zijn 
  • Verdeel de cheese vulling over de 5 mini ovenschaaltjes
  • Zet de mini cheesecakes minimaal een nacht in de koelkast om op te stijven

Voedingswaarden (1/5e)

  • 336 kcal
  • 19 gr vet
  • 26 gr koolhydraten
  • 14 gr eiwit