Ingrediënten

- 100 gram gemalen havermout

- 2 scoops Fit Green Protein (vanille, choco of aardbei)

- 15 gr cacaopoeder

- 240 ml amandelmelk

- 2 el dadelstroop

- 20 gr pure chocolade (72%)

Benodigdheden

- Mengkom

- Cakevorm

- Steelpan

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade

2. Kneed het geheel met je handen tot een stevig deeg

3. Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij

4. Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij

5. Bekleed een cakevorm met bakpapier

6. Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte

7. Doe de cakevorm voor een uur in de vriezer

8. Haal de cakevorm uit de vriezer

9. Doe de repen op een snijplank

10. Houd een mes onder de hete kraan en snijd het resultaat daarna in 8 repen

11. Smelt de chocolade au bain marie

12. Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen

13. Bewaar de repen in de vriezer

14. Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer

Voedingswaarden per stuk

- 102 kcal

- 3,1 gram vet

- 8,9 gram koolhydraten

- 8,3 gram eiwit