Bij Orangefit werken we elke dag keihard om voor jou de meest gezonde en duurzame plantaardige producten te creëren. Alleen de allerbeste plantaardige ingrediënten en productiemethodes zijn voor ons goed genoeg.

Waarom? Simpel. You don’t mess with your body. En ook niet met de wereld. Dat begrijpen we bij Orangefit als geen ander.

Altijd een stap extra

Kennis van het lichaam en gezonde voeding vormen de basis van al onze plantaardige producten. Daarom ontwikkelen we onze plantaardige producten in nauwe samenwerking met voedingsdeskundigen, (top)sporters en gezondheidscoaches.

We doen geen concessies aan kwaliteit en gaan voor niets anders dan het hoogst haalbare. Werken aan een fit en gezond lichaam gaat wat ons betreft prima samen met dagelijks genieten. Daarom verrichten onze voedingsexperts niet alleen veel onderzoek om je de beste kwaliteit te garanderen, maar ook een geweldige smaak.   

Zuiverheid 

Bij Orangefit doen we niet alleen alles voor de juiste samenstelling van onze producten, maar zorgen we er ook voor dat we altijd de juiste kwaliteit en zuiverheid kunnen garanderen. 

Om deze kwaliteit en zuiverheid te waarborgen hanteren we de hoogste productiestandaarden:

  • FSSC 22000 (Food Safety System Certification)
  • GMP (Good Manufacturing Practice)
  • HACCP-systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points)

Daarnaast laten we regelmatig onze producten NZVT-keuren. Dit houdt in dat er wordt getest op doping en verboden stoffen. Op deze manier kunnen we de ultieme zuiverheid aan topsporters bieden zodat de sporter zich optimaal kan concentreren op het leveren van topprestaties.

Tot slot zijn we uiteraard ook SKAL-gecertificeerd.