Wat doet Orangefit?

Orangefit is een dynamisch en snel groeiend Nederlands bedrijf, met grote ambities, die op zoek is naar extra oranje magazijn power! 

Bij Orangefit staan we bekend om ons specialisme op het gebied van premium plantaardige voedingssupplementen.

Ons assortiment bestaat momenteel uit plantaardige eiwitshakes, maaltijdshakes, eiwitrepen en vitamines/mineralen voor een fitte lifestyle en een duurzamere wereld.

We willen wereldwijd het meest toonaangevende bedrijf in plantaardige voeding worden. Niet zomaar een ambitie. Eerder een vrij grootste droom. Dat realiseren we ons. Maar we gaan ervoor. Stap voor stap.

Wat ga je bij ons doen?

Het doel bij Orangefit is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze oranje pakketjes! Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Jij gaat daarom een belangrijk proces vervullen binnen Orangefit, namelijk het inpakken en versturen van bestellingen. Daarnaast zul je ook inkomende goederen in ontvangst nemen, voorraad beheren en andere bijkomende taken uitvoeren.

Wat verwachten we van je?

Zelfstandigheid en nauwkeurigheid zijn in jouw functie een absolute pré. Ook is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Heb je een paar goede spierballen? Dan is dat mooi meegenomen, want die zijn soms best nodig. 

Wat bieden we je?

Een 40-urige werkweek in een vlotte, frisse en open werkomgeving met enthousiaste en gemotiveerde Orangefitters. Uiteraard met een passend salaris en passende arbeidsvoorwaarden. 

Werkdagen/tijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. 

Ben je enthousiast om samen met ons een fittere wereld te bouwen en wil je onze extra oranje magazijn power worden? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar hallo@orangefit.nl.