Eiwitrepen

Eiwitten zijn erg belangrijk voor ons lichaam. Een eiwitreep, zoals onze Fitbar, is een makkelijke en lekkere manier om wat extra eiwitten binnen te krijgen. Een eiwitreep is een gezonde snack en kan je overal mee naartoe nemen. Een eiwitreep is bijvoorbeeld ideaal voor onderweg, op je werk, naar school en voor of na je training.Een extra boost gedurende je dag

Bij het kopen van eiwitrepen let je vaak op meerdere factoren. Zo beoordelen veel mensen hun proteïne repen op hoeveel hoogwaardige eiwitten erin zitten, de calorieën en een heerlijke smaak. Onze eiwitreep bevat het allemaal en is dan ook een goede keuze! Een eiwitreep is een makkelijk snack op een drukke dag tussen de maaltijden door. Daarnaast is onze vegan eiwitreep ook een topper als pre workout, post workout of als extraatje gedurende je workout.

Dé eiwitreep zonder lactose, gluten en soja

Naast dat onze eiwitreep lekker smaakt is het ook nog eens een vegan eiwitreep, ofwel een vegan protein bar. Dat betekent dat je clean eiwitreep eet zonder dierlijke ingrediënten. Wat veel mensen niet weten is dat 2/3 van de wereldbevolking in lichte tot zware mate lactose-intolerant is. Voorkom dan ook een opgeblazen buik na het eten van een eiwitreep door te kiezen voor de eiwitrepen van Orangefit! Naast lactosevrij is onze reep ook glutenvrij en vrij van soja. Alle ingrediënten van onze eiwitreep zijn 100% natuurlijk én biologisch. Goed voor je lichaam én ook goed voor het milieu.